Houten recreatiewoning kopen? Wij zijn de specialist!

Een houten recreatiewoning van Jaro Houtbouw is kleurrijk, duurzaam en uiterst exclusief! Ook een houten recreatiewoning kopen, helemaal zoals u het wenst? Kies voor Jaro Houtbouw en bouw een recreatiewoning op maat! Zoals u aan de foto’s kunt zien: geen houten recreatiewoning is hetzelfde, om nog maar over de vorm en indeling te zwijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en realiseer een houten recreatiewoning op maat! U kunt een eigen recreatiewoning kopen voor iedere plek die u zich kunt bedenken: wij bouwen overal in Nederland!

 

Bouw een houten recreatiewoning met de specialist

Houten recreatiewoning type 'Westmaas'

 

Een houten recreatiewoning bouwen met Jaro Houtbouw

Voornemens om een eigen recreatiewoning van hout te bouwen? Een recreatiewoning met een eigentijdse en exclusieve uitstraling? Kies voor Jaro Houtbouw en laat ons uw houten recreatiewoning bouwen. Want Jaro Houtbouw levert geen standaard catalogusmodellen. Nee, u bouwt uw eigen houten recreatiewoning volledig op maat. Niet alleen de uitstraling maar ook de indeling van uw houten recreatiewoning wordt door u bepaald.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Recreatiewoning kopen? Wij leveren alleen maar maatwerk!   Een eigen recreatiewoning bouwen van hout

Houten recreatiewoning type 'Hollandsche Rading'

 

Bouw een wintervast chalet als recreatiewoning!

Wat maakt ons zo speciaal? Waarom zou u kiezen voor Jaro Houtbouw in plaats van de plaatselijke chaletbouwer? Als u kiest voor Jaro Houtbouw, dan kiest u naast exclusief maatwerk, ook voor een wintervast chalet als recreatiewoning. Wij leveren niet alleen een duurzame recreatiewoning op maat, maar wij bouwen uw houten recreatiewoning volgens Bouwbesluit! Geen dunne wanden zoals bij een stacaravan, maar goed geïsoleerde gevelwanden. Hierdoor kunt u, naast de heerlijk zomermaanden, ook in de wintermaanden genieten van uw eigen recreatiewoning van hout.

 

Binnenkijken bij een recreatiewoning van Jaro Houtbouw   Recreatiewoning bouwen in Nederland met Jaro Houtbouw

Houten recreatiewoning type 'Tienhoven'

 

Geen houtstapelbouw chalet, maar recreatiewoningen van houtskeletbouw

Om te kunnen voldoen aan diverse bouweisen en onze kwaliteitsnorm, leveren wij alleen recreatiewoningen van houtskeletbouw. Deze unieke en duurzame vorm van houtbouw levert u de volgende voordelen op:

 

  • Wij bouwen volgens Bouwbesluit! Geen blokhut systeem of houtstapelbouw chalet, maar een duurzame wind- en waterdichte constructie.
  • Doordat wij intern houtskeletbouw chalets produceren, kunnen we tijdens het productieproces de installaties al aanbrengen in de wanden!
  • Uw recreatiewoning wordt vervolgens in mum van tijd opgebouwd! Wij produceren prefab gevelwanden, waardoor we snel kunnen bouwen.
  • Kies voor de gevelbekleding die u wenst en bepaal zelf de uitstraling van uw houten recreatiewoning. Wij leveren o.a. lariks en cederhout!
  • Doordat u kiest voor houtskeletbouw en de unieke werkwijze van Jaro Houtbouw, voeren we uw houten recreatiewoning wintervast uit!

 

Recreatiewoningen in Nederland ook voor de wintermaanden

 

De inrichting van uw recreatiewoning

Samen met Jaro Houtbouw kunt u een houten recreatiewoning inrichten, zoals u het voor ogen heeft. U kunt kiezen voor decoratieve houten wandbekleding aan de binnenzijde van uw recreatiewoning, of gipsplaten die we glad en strak afwerken. De inrichting wordt bepaald aan de hand van uw wensen. Bouw daarom dit jaar nog een houten recreatiewoning in Nederland en geniet van uw eigen vakantieverblijf: 365 dagen per jaar!

 

Decoratieve houten wandbekleding bij inrichting recreatiewoning   Een ingerichte keuken in houten recreatiewoning

Inrichting houten recreatiewoning Westmaas

 

De duurzaamheid van uw houten recreatiewoning

Behalve ons unieke aanbod in maatwerk en het leveren van wintervaste recreatiewoningen, richten we ons uiteraard ook op de duurzaamheid van uw houten recreatiewoning! Onze materialen komen o.a. uit duurzaam beheerde bossen (FSC- en PEFC-hout). Ook het fundament en de dakbedekking zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Genieten van deze duurzaamheid? Laat ons uw vakantiehuis bouwen!

 

Moderne recreatiewoning van hout met plat dak   Geïsoleerde recreatiewoning: een wintervast chalet!

 

Een recreatiewoning huren of kopen? Een vraag die meerdere mensen zich stellen!

Houten recreatiewoningen in Westmaas

 

Een recreatiewoning huren of kopen?

Het is een vraag die meerdere mensen zich stellen: ga ik een recreatiewoning huren, of ga ik een recreatiewoning kopen? Voor slechts één vakantie per jaar kunt u misschien beter een recreatiewoning huren. Echter, als u een recreatiewoning koopt en het zelf niet veel bezoekt, kunt u de recreatiewoning ook verhuren. Het grote voordeel van een eigen recreatiewoning kopen bij Jaro Houtbouw is, afhankelijke van de regels op het recreatiepark, dat u er ieder moment van het jaar naar toe kunt. Daarbij leveren wij alleen maar exclusief maatwerk, waardoor u met Jaro Houtbouw een recreatiewoning op maat kunt bouwen, helemaal naar wens dus! Neem vrijblijvend contact op.

 

Contact aanvragen    E-mAIL ONS!

 

HOUTEN RECREATIEWONING VAKANTIEWONING BOUWEN  GASTENVERBLIJF BOUWEN MANTELZORGWONING BOUWEN CHALET OP MAAT