Bouw een schildersatelier met Jaro Houtbouw

Schilderen in de achtertuin, in uw eigen atelier? Realiseer een houten schildersatelier, net als we in Lelystad mochten bouwen. In een houten schildersatelier kunt u workshops en schilderlessen geven. Eigenlijk is het een must voor u als beeldend kunstenaar, om de beschikking te hebben over een eigen schildersatelier. Doordat wij beschikken over een eigen timmerfabriek, kunnen we samen met u een schildersatelier bouwen! Kortom: creëer uw eigen hobby-/werkruimte in de tuin en laat Jaro Houtbouw een schildersatelier bouwen.

 

Schildersatelier in de tuin te Lelystad   Een schildersatelier inrichten zoals u het wenst

 

Een houten schildersatelier in de tuin

Voor Zorgboerderij Groei-End is een eigentijds en modern schildersatelier van hout gerealiseerd. De prachtige constructie is uitgevoerd met een lessenaarsdak. Aan de voorzijde is het houten schildersatelier uitgevoerd met een stijlvolle en duurzame aluminium overkapping! Naast het schilderen en hobbyen met uitzicht op de tuin, kan men dus ook genieten van het buitenleven. Bouw ook een houten schildersatelier in de tuin en geniet van uw eigen werkplaats.

 

Houten schildersatelier en aluminium overkapping   Schilderen met uitzicht op de tuin

 

Schildersatelier inrichten

Waarom een schildersatelier huren, als u ook een eigen atelier kunt bouwen? Samen met Jaro Houtbouw realiseert u een praktijkruimte van hout. De hobbyruimte kan worden geïsoleerd, zodat u naast schilderen ook kunt werken met keramiek. In alle rust geniet u van uw eigen schildersatelier, 4 seizoenen lang. Doordat wij alleen maar maatwerk leveren, kunt een houten schildersatelier inrichten zoals u het wenst.

 

Schildersatelier voor workshops en schilderlessen   Een geïsoleerd schildersatelier

 

Voldoende daglicht in een houten schildersatelier

Vitaal, midden in de samenleving maar ook een beetje apart. Dit typeert 't Groei-end. Het is de bedoeling dat het schildersatelier voor diverse doeleinden en diverse groepen wordt gebruikt: schilderlessen, ateliergroep, workshops, creatieve therapieën. De geïsoleerde hobbyruimte is aan de voorzijde voorzien van meerdere deuren, uitgevoerd met veel glas. Daglicht is belangrijk voor een beeldend kunstenaar, daarom zijn er ook nog dakkoepels gemaakt in het dak van dit schildersatelier.

 

Meerdere deuren met veel glas voor voldoende daglicht   Schildersatelier met dakkoepels voor daglicht bij schilderlessen

 

Klantreferentie schildersatelier in Lelystad

Vol trots delen we graag onderstaande klantreferentie met u! Het schildersatelier is op maat gemaakt en volledig naar wens opgeleverd:

 

"Wat een pracht atelier! We zijn er heel blij mee. Hierin gaan we hele goede en mooie activiteiten ondernemen. Een compliment voor Jaro Houtbouw uit Apeldoorn die het schildersatelier mooi heeft gebouwd en zich hield aan gemaakte afspraken"

 

Schildersatelier in de tuin bouwen   Foto van binnenzijde en inrichting schildersatelier

 

Ook een schildersatelier bouwen? Bouw dan een geïsoleerde hobbyruimte met Jaro Houtbouw en geniet van een eigen atelier in de tuin!

Ook een schildersatelier in Amsterdam!

Nadat we succesvol een houten schildersatelier hebben geplaatst in Lelystad, kwamen er meer aanvragen binnen. Zo ook vanuit Amsterdam, met als prachtige klus tot gevolg! In onze hoofdstad is ook een schildersatelier gebouwd. Het houten atelier moesten we bouwen in de achtertuin, hartje Amsterdam. Doordat de tuin alleen bereikbaar was vanuit de woning, hebben we alles getransporteerd over de woning. Een kraan in de straat trekt veel bekijks. Hier leest u meer over het schildersatelier in Amsterdam.

 

Schildersatelier in hartje Amsterdam

 

Schildersatelier van hout in de achtertuin te Amsterdam   Binnenzijde van het schildersateliertje te Amsterdam

 

ATELIER BOUWEN TUINKANTOOR BOUWEN SCHILDERSATELIER PRAKTIJKRUIMTE IN DE TUIN  HOUTEN TUINKAMER