Onze projecten in uitvoering

Zoals u kunt zien, niets is hetzelfde: wij maken alles op maat! Indien gewenst kunnen wij u aanvullende informatie geven.


Houten huis in Hoek van Holland

  

Houten huis in Hoek van Holland


In Hoek van Holland, daar waar veel kavels te koop zijn en nieuwe woningen gerealiseerd worden, gaat Jaro Houtbouw een houten woning op maat bouwen.

 

Onder de rook van Rotterdam wordt een prachtig houten huis gerealiseerd. De woning wordt uitgevoerd met een zadeldak, op deze manier is er voldoende ruimte voor een riante zolderruimte. In het dak worden tevens dakvensters geplaatst.

 


Woning in Leek

  

Woning in Leek


In Leek gaat Jaro Houtbouw meebouwen aan een prachtige vrijstaande woning. Wij verzorgen het houtskeletbouw voor de stijlvolle woning, die naderhand wordt uitgevoerd met gevelmetselwerk.

 

Op het dak van de woning in Leek worden dakpannen aangebracht, naast dakpannen kunt u bij Jaro Houtbouw ook kiezen voor een woning met riet. De riante woning is uitgevoerd met duurzame kozijnen en dakramen!

 


Woning in Velp

  

Strobalenwoning in Velp


In Velp gaan we een moderne strobalenwoning realiseren. U zult zich afvragen, waarom 'strobalenwoning'? De woning wordt voorzien van strobalen als isolatie. Deze unieke en milieuvriendelijke manier van bouwen is uiterst populair, maar nog niet zo bekend in Nederland. Een goed gebouwd strobalenhuis kan met zeer weinig energie verwarmd worden en is goed koel te houden in de zomer.


De woning heeft een afmeting van 2000 x 1200/800 cm.

 


Recreatiewoning in België

  

Recreatiewoning in België


Hier ziet u een afbeelding van een prachtige opdracht voor de ruwbouw van een recreatiewoning! Het bouwwerk, met een afmeting van maar liefst 1600 x 640 cm. en een nokhoogte van ook nog eens ruim 6 meter, gaan we bouwen aan de Franse grens in België.

 

De houten recreatiewoning wordt voorzien van eiken gebinten, uitgevoerd met pen-en-gatverbindingen. We kijken uit naar dit prachtige project.

 


Woning in Oosterwold (Almere)

  

Woning in Oosterwold (Almere)


In Oosterwold, een woongebied te Almere, gaan we een uniek project realiseren. Jaro Houtbouw gaat hier een zelfvoorzienende woning bouwen. Op de kavel is bijvoorbeeld geen riolering en gas, dit maakt het uiteraard extra bijzonder om je eigen droomwoning op Oosterwold in Almere te realiseren. De gevelwanden van houtskeletbouw worden volledig geïsoleerd, de kozijnen van de houten woning voeren we uit in hardhout. Ook een woning bouwen op het woongebied in Almere Oosterwold? Neem vrijblijvend contact op!

 


Houten huis in Oosterwold (Almere)

  

Houten huis in Oosterwold (Almere)


Bovenstaande woning is niet de enige die we gaan bouwen in Almere (woongebied Oosterwold). Op de afbeelding hiernaast ziet u nog een prachtige woning die Jaro Houtbouw hoopt te bouwen op Oosterwold in Almere.

 

De complete houtskeletbouw woning wordt uitgevoerd in een unieke Amerikaanse stijl! We gaan er zelfs nog een mantelzorgwoning bij plaatsen, die afbeelding ziet u hieronder.

 


Houten mantelzorgwoning in Oosterwold (Almere)

  

Mantelzorgwoning in Oosterwold (Almere)


Naast de prachtige houten woning in Oosterwold, gaan we ook nog een mantelzorgwoning bouwen. De prachtige uitstraling van het houten huis, zien we ook volledig terugkomen in de uitstraling van de houten mantelzorgwoning.

De mantelzorgwoning wordt, net als de hoofdwoning, uitgevoerd met frisse lichtblauwe gevelbekleding. Er worden tevens zonnepanelen aangebracht op het zadeldak van de mantelzorgwoning.

 


Houten recreatiewoning Doorn

  

Houten recreatiewoning in Doorn


In Doorn gaan we een houten recreatiewoning bouwen, welke ruim 11 meter lang is. Het vakantieverblijf van hout wordt geproduceerd in onze fabriek te Apeldoorn. Na het produceren en monteren, plaatsen we ter plekke nog een aluminium veranda tegen de recreatiewoning.

 

We plaatsen de recreatiewoning op een betonfundering. Het dak van de recreatiewoning wordt voorzien van aluminium klikprofielplaten, deze dakbedekking is duurzaam en creëren een eigentijdse uitstraling.

 


Geïsoleerde schuur in Loenen aan de Vecht

  

Geïsoleerde schuur in Loenen aan de Vecht


In Loenen aan de Vecht, gemeente Utrecht, gaat Jaro Houtbouw een geïsoleerde schuur bouwen. De houten schuur, welke op maat wordt gemaakt in onze fabriek te Apeldoorn, heeft een afmeting van maar liefst 800 x 350 cm.

 

De houten schuur heeft aan 1 lange zijde van het bouwwerk een stijlvol overstek. Het dakoverstek rust op drie robuuste staanders, welke zijn uitgevoerd met sierlijke schoren.

 


Verenigingsgebouw in Beverwijk

  

Verenigingsgebouw in Beverwijk


In Beverwijk gaat Jaro Houtbouw een houten verenigingsgebouw bouwen. Het prachtige bouwwerk, compleet van houtskeletbouw, wordt uitgevoerd in de afmeting: 1200 x 550 cm. Het riante onderkomen wordt geïsoleerd en zal uitgevoerd worden met een zolderruimte Aan de buitenzijde wordt het verenigingsgebouw voorzien van Lariks Zweeds rabat, bruin gedompeld. Benieuwd naar de mogelijkheden en ook een bijgebouw of houten schuur bouwen? Neem vrijblijvend contact op!

 


Houten schuur in Ermelo

  

Houten schuur in Ermelo


Ermelo: daar bouwt Jaro Houtbouw vaker. Eerder is hier al een landelijke schuur, vrijstaande woning en prachtig geïsoleerde schuur geplaatst namens Jaro Houtbouw. Ditmaal gaan we hier een prachtige schuur met overkapping bouwen. Het complete bouwwerk wordt gefundeerd op een betonplaat met plintmetselwerk. Plintmetselwerk is tevens een zeer duurzame toevoeging, omdat de gevelwanden niet direct in contact komen met de ondergrond. Alleen de overkapping moet nog gemonteerd worden.

 


Mantelzorgwoning in Amerongen

  

Mantelzorgwoning in Amerongen


In Amerongen is een mantelzorgwoning gebouwd. Het project is gerealiseerd in een bestaande schuur. Dit maakte de klus tot een echt maatwerk project! Op de foto is te zien dat we rekening moeten houden met diverse staanders die in de bestaande schuur staan.

 

Doordat wij maatwerk leveren, kunnen wij de opdrachtgever optimaal bedienen. Ook een mantelzorgwoning op maat bouwen? Neem vrijblijvend contact op!

 


Tuinkantoor in Amsterdam

  

Houten tuinkantoor in Amsterdam


Jaro Houtbouw gaat wederom in Amsterdam bouwen. Ditmaal wordt er een houten tuinkantoor gebouwd. Het eigentijdse tuinkantoor heeft een moderne uitstraling door haar platte dak. De kozijnen aan de voorzijde dragen ook bij aan de moderne uitstraling van het tuinkantoor van hout. Jaro Houtbouw voert 1 deurkozijn aan de buitenzijde uit met gevelbekleding. De deur valt hierdoor minder op en is mooi verwerkt in de voorzijde van het tuinkantoor. Het tuinkantoor in Amsterdam heeft een afmeting van 600 x 400 cm.

 


Recreatiewoning in 't Harde

  

Recreatiewoning in 't Harde


De Veluwe, daar moet u zijn voor de mooiste vakantieplekjes! Behalve Zeeland en de Waddeneilanden is de Veluwe een plek waar steeds meer recreatieverblijven worden gebouwd.

 

Wij mogen in 't Harde, dichtbij Zwolle, een recreatiewoning plaatsen. De houten vakantiewoning op maat wordt in de fabriek te Apeldoon prefab geproduceerd. Door ons veelzijdige aanbod van maatwerk, bieden wij onze klant de oplossing!

 


Mantelzorgwoning in Elst

  

Mantelzorgwoning als orangerie in Elst


In Elst gaat Jaro Houtbouw een prachtige houten orangerie bouwen. Het complete bouwwerk gaan we plaatsen in de achtertuin. Daarbij wordt er ook nog een aanbouw geplaatst waar we later meer over kunnen vertellen. De orangerie van hout zal worden uitgevoerd met een afgeknot schilddak met dakpannen.


Benieuwd naar meer projecten van Jaro Houtbouw? Bekijk dan ons opgeleverde projecten en klik hier!

 


Ontwerp aanbouw woning in Elst

  

Aanbouw bij huis in Elst


Behalve de vrijstaande orangerie in de tuin te Elst, gaan we hier ook een aanbouw realiseren! De aanbouw heeft houten gevelwanden als basis. Na de montage van deze prefab wanden, welke we produceren in eigen fabriek, brengen we een gemetselde schil aan.

 

Op het dak van de aanbouw worden echte dakpannen aangebracht. Naast de dakpannen, zal het platte gedeelte van het dak worden voorzien van een lichtstraat.

  


Tuinkamer in Amsterdam

  

Tuinkamer in Amsterdam


Jaro Houtbouw gaat een houten tuinkamer plaatsen in Amsterdam. Het moderne bouwwerk wordt op maat gemaakt in eigen fabriek!

 

Moderne tuinkamers, winterkamers en tuinateliers: het is een hot item in Amsterdam. Door de vaak relatief kleine achtertuinen en geringe mogelijkheden tot uitbouwen, kiest men steeds vaker voor een functionele toevoeging in de achtertuin, in de vorm van een geïsoleerde houten ruimte.

  


Houten kapschuur in Heijen

  

Houten kapschuur in Heijen


In Heijen, een plaats bovenin Limburg, gaat Jaro Houtbouw een prachtige schuur bouwen met een landelijke uitstraling. Het stijlvolle houten bouwwerk zal bestaan uit een lariks constructie, vers bezaagd en uitgevoerd met pen-en-gatverbindingen.

De wanden van de houten kapschuur worden op speciale wijze dichtgemaakt door onze opdrachtgever. In plaats van houten zijwanden, gaat de opdrachtgever het dichtmaken met wilgenteen.

  


Houten garage in Wognum

  

Houten garage in Wognum


In Wognum gaat Jaro Houtbouw een houten garage bouwen. Door het zadeldak met wolfseinden, de borstwering en sierlijke stalramen: krijgt de houten garage in Wognum een landelijke uitstraling.

 

De houten garage, welke we produceren in eigen fabriek, krijgt een afmeting van 500 x 400 cm. De ongeïsoleerde gevelwanden worden voorzien van lariks potdekselwerk, in de kleur zwart. Het dak zal worden uitgevoerd met dakpannen.

  


Houten bijgebouw in Oosthuizen

  

Geïsoleerd bijgebouw in Oosthuizen


Bij ‘Het Schooltje van Dik Trom’ in Oosthuizen gaan we een bijgebouw plaatsen. De schrijver van de Dik Trom boeken, dhr. C. J. Kieviet, was als onderwijzer werkzaam in dit schooltje. In de naastgelegen onderwijzerswoning schreef hij zijn eerste boek(en) over Dik Trom.

 

Om een nostalgische sfeer uit te blijven stralen, wordt het bijgebouw uitgevoerd in een landelijke stijl. Op deze manier past het houten bijgebouw perfect in de geschiedenisrijke omgeving.

  


Eiken overkapping in Zoutelande

  

Eiken overkapping in Zoutelande


In Zoutelande (Zeeland) gaan we een vrijstaande eiken overkapping bouwen. Een prachtige klus! De eikenhouten overkapping in de tuin, wordt uitgevoerd met kozijnen en glazen schuifdeuren. Het complete houten buitenverblijf heeft een afmeting van ca. 650 x 550 cm.

 

Onze klant verzorgt het fundament, het volledige buitenverblijf wordt door Jaro Houtbouw op maat gemaakt. Het dak werken we af met een stijlvolle zinken kraal.

  


Eiken overkapping in Olst

  

Eiken veranda in Olst


In Olst gaan we een robuuste en duurzame eiken veranda bouwen. Doordat de veranda een schuine zijde heeft, is het wel duidelijk dat de veranda op maat gebouwd gaat worden door Jaro Houtbouw. De eiken veranda op maat wordt aan huis gebouwd.

In combinatie met de sierlijke schoren is een veranda van eikenhout bijzonder exclusief! Ook een eiken veranda aan huis bouwen? Neem contact op met de specialist!

  


Ontwerp hooibergwoning

  

Ontwerp hooibergwoning in Rotterdam


Omdat Jaro Houtbouw alleen maar maatwerk levert, moet ieder product apart ontworpen worden. Of het nu om een atelier, houten schuur of complete woning gaat, wij maken alles op maat en kunnen dus ieder ontwerp realiseren.

 

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam is, samen met de architect, een prachtig houten huis ontworpen in de vorm van een hooiberg. De woning, in de vorm van een hooimijt, wordt vrijstaand gebouwd.

  


Tuinkantoor in Amsterdam

  

Tuinkantoor in Amsterdam


Een tuinkantoor bouwen in Amsterdam: dat doen we vaker! Vooral in het centrum van Amsterdam is een achtertuin soms moeilijk bereikbaar. Omdat wij prefab en snel kunnen bouwen, zijn wij dé partij om te bouwen in de tuin te Amsterdam!

 

Jaro Houtbouw gaat een houten tuinkantoor bouwen, met een plat dak. Het prachtige tuinkantoor heeft een afmeting van 600 x 500 cm. en wordt gefundeerd op schroefpalen.

  


Houten schuilstal in Maarsbergen

  

Houten schuilstal in Maarsbergen


In Maarsbergen wordt een functionele en riante schuilstal geplaatst door Jaro Houtbouw. Het bouwwerk wordt uitgevoerd met een lessenaarsdak en zal worden voorzien van golfplaten als dakbedekking. 

De prefab wanden worden in eigen fabriek op maat gemaakt zodat het slechts korte tijd op de bouwplaats gaat kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw paardenstal of schuilstal? Bekijk onze pagina over paardenstallen door hier te klikken.

  


Houten garage in Amersfoort

  

Garage van hout in Amersfoort


Jaro Houtbouw plaats schuren, atelier en complete woningen door heel Nederland. Doordat we overal bouwen in Nederland, zijn projecten soms ver van ons bedrijf (Apeldoorn) verwijderd. Voor deze garage van hout is dat een ander verhaal. We bouwen de garage op maat in Amersfoort, dat slechts 40 minuten verwijderd is van Apeldoorn.

 

Wilt u ook een houten garage bouwen in de tuin, bekijk dan de mogelijkheden bij onze pagina over schuren en garages.

  


Mantelzorgwoning in Heusden

  

Mantelzorgwoning in Heusden


Mantelzorgwoningen van hout behoren al jaren tot het specialisme van Jaro Houtbouw. Doordat wij alles op maat bouwen, kan iedere mantelzorgwoning compleet ingericht worden, naar de wensen van onze klant.

 

Een mantelzorgwoning van Jaro Houtbouw is naast het unieke aspect, ook enorm duurzaam. Ook een mantelzorgwoning bouwen, net als het project in Heusden? Bekijk hier meer informatie.

  


Houten bijgebouw in Utrecht

  

Houten bijgebouw in Utrecht


In Utrecht wordt door Jaro Houtbouw een houten bijgebouw in de tuin geplaatst. Het prachtige buitenverblijf wordt onder andere uitgevoerd met een loungeruimte. Op deze manier kan onze opdrachtgever optimaal genieten van het buitenleven en kan het loungeset gewoon blijven staan, omdat het onder de overkapping van het bijgebouw staat.

 

Ook een houten bijgebouw laten bouwen door Jaro Houtbouw? Neem vandaag nog contact op en bouw een eigen bijgebouw in de tuin.

  


Dubbele garage in IJsselstein

  

Dubbele garage in IJsselstein


Ook in IJsselstein mogen wij bouwen. Jaro Houtbouw gaat hier een houten garage op maat leveren. Niet zomaar een garage, maar een grote dubbele garage van hout.

 

De houten garage wordt uitgevoerd met een plat dak. Aan de voorzijde plaatsen we twee sectionaalpoorten. Verder wordt de garage uitgevoerd met kunstof kozijnen. Benieuwd naar het resultaat, houdt onze website in de gaten!

 


Tuinhuis met atelier in Amsterdam

  

Tuinhuis met atelier in Amsterdam


Binnenkort gaan we in Amsterdam Oud-West, tussen het Vondelpark en Rembrandtparkt, een prachtig tuinhuis met praktijkruimte realiseren. Het houten tuinhuis wordt voorzien van een pantry, dat is een eenvoudig maar zeer functioneel keukenblok. Daarbij wordt het atelier voorzien van kunststof kozijnen in de kleur antraciet. Tot slot is het mooi om te vermelden dat we een ‘gevelopen’ constructie gaan realiseren in Amsterdam, waarbij de gevelbekleding verticaal wordt aangebracht.


 

Recreatiechalet in Groesbeek

  

Recreatiechalet in Groesbeek


In Groesbeek gaat Jaro Houtbouw een recreatiechalet bouwen. Het vakantieverblijf wordt uitgevoerd in een afmeting van 900 x 550 cm. De prachtige houten recreatiewoning is van alle gemakken voorzien, zoals een keuken, een douche en toilet.

De gevelwanden worden voorzien van Thermowood, de kozijnen voeren we uit in kunststof: in de kleur antraciet. Volg het complete project door onze website in de gaten te houden.

 


Houten overkapping in Oostzaan

  

Overkapping in Oostzaan


In Oostzaan gaat Jaro Houtbouw een prachtige overkapping bouwen. Een echte maatwerkklus, want de overkapping moet tussen én onder bestaande bebouwing geplaatst worden.

 

De stijlvolle houten overkapping wordt uitgevoerd met glazen deuren, om een echte tuinkamer te realiseren en onze klant optimaal te laten genieten van het buitenleven, ook als het iets kouder wordt. Ook een overkapping bouwen? Bekijk onze veranda’s.

 


Houten paardenstal Hendrik Ido Ambacht

  

Eiken paardenstal in Hendrik Ido Ambacht


In Zuid-Holland, Hendrik Ido Ambacht, plaatst Jaro Houtbouw binnenkort een eiken paardenstal. De houten stal zal bestaat naast houtskeletbouw ook uit een eiken gebinten constructie, uitgevoerd met pen-en-gatverbindingen.

 

Tussen de eiken staanders plaatsen we zwarte potdekselplanken, op het dak brengen we golfplaten aan. Verder is de paardenstal van eikenhout uitgevoerd met meerdere paardenboxen, een zadelkamer etc.

 


CONTACT AANVRAGEN

 

HOME PROJECTEN IN UITVOERING