• Home
  • Tuinkantoor in Amsterdam

Tuinkantoor_in_Amsterdam

Dit prachtig tuinkantoor kan ook uitgevoerd worden als gastenverblijf. De buitenwanden zijn bekleed met het duurzame Waxedwood. Dit tuinkantoor beschikt tevens over een overstek, wat geweldig gecombineerd wordt met een vlonder. Hierdoor wordt een uniek uitstraling gecreeërd.

 

Breedtemaat ca. 650 cm.

Dieptemaat ca. 520 cm.

Vanaf: € 38.750,--


offerte AANVRAGEN


Tuinkantoor_in_Amsterdam_linkerzijde Tuinkantoor_in_Amsterdam_vooraanzijde_links_geopende_deur

 

Dit tuinkantoor op loopafstand van Amsterdam Centraal kenmerkt zich door de zeer mooie luifel gecombineerd met vlonder. Deze vlonder zorgt ervoor dat u behoorlijk wat extra ruimte krijgt, zo kan een zitplaats gerealiseerd worden. De luifel zorgt ervoor dat u ook bij neerslag prima in dit tuinkantoor kunt verblijven. De buitenwanden zijn bekleed met Waxedwood. Deze houtsoort is erg onderhoudsarm. Het hout wordt onder vacuüm druk geïmpregneerd tegen houtaantasting, door zonlicht vergrijst het hout op een natuurlijke manier. Naast het tuinkantoor is ook nog een opbergruimte voor tuingereedschap of gewoon om uw fiets te stallen.

 

Tuinkantoor_in_Amsterdam_binnenzijde_tafel_bloem Tuinkantoor_in_Amsterdam_binnenzijde_tafel


Plattegrond_van_het_recreatiewoning_in_Amsterdam

Een volgend voordeel aan dit houten bouwwerk is dat het zowel als tuinkantoor en gastenverblijf gebruikt kan worden. Ook vanbinnen ziet het kantoor er erg mooi uit, terwijl u aan het werk bent heeft u ook nog een mooi uitzicht op de tuin. Van te weinig licht is geen sprake want de grote tuindeuren zorgen samen met de lage ramen in de achterwand voor een aangename hoeveelheid licht in de woning. Jaro Houtbouw is gericht op het tevreden maken van klanten, onze bouwwerken worden altijd volledig ontworpen naar de wensen van de klant. Door de korte lijntjes tussen ons en onze klanten wordt gegarandeerd vakwerk geleverd.


 

Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!