• Home
  • Tuinkantoor_in_Amsterdam

Tuinkantoor_in_Amsterdam

De buitenwanden van dit mooie tuinkantoor zijn opgebouwd uit Red Cedar. Red Cedar staat bekend om de grote kleurvariatie die deze houtsoort vertoont. Dit project is daar een mooi voorbeeld van, de exclusieve kleur gaat goed samen met de schutting. Door de begroeiing past het tuinkantoor perfect in zijn omgeving.

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 315 cm.

Vanaf: € 34.875,--


offerte AANVRAGEN


Tuinkantoor_in_Amsterdam_buiten_openslaande_tuindeur Tuinkantoor_in_Amsterdam_buiten_detail_spot

 

Red Cedar staat bekend om het lichte gewicht waardoor het dus erg makkelijk te monteren is. Ook staat het bekend om zijn hoge duurzaamheid, het hout gaat een flinke tijd mee. De bomen bedekken de volledige tuin en zorgen daarmee ook voor aangename schaduw. De overstekende luifel is juist horizontaal bekleed, dit geeft het houten tuinkantoor een extra pluspunt. Onze medewerkers hebben oog voor detail en met de beste materialen zorgen zij voor prachtige resultaten.

 

Tuinkantoor_in_Amsterdam_binnen_slaapkamer Tuinkantoor_in_Amsterdam_binnen_slaapkamer_uitzicht


Plattegrond_van_het_Tuinkantoor_in_Amsterdam

Vanbinnen is de landelijke sfeer prachtig doorgetrokken, de houten vloer en het houten plafond bijvoorbeeld passen perfect bij dit bouwwerk. Evenals de bank en het bed die beide zijn opgebouwd uit steigerhout. Het tuinkantoor heeft een dubbele functie, want het kan ook prima als gastenverblijf gebruikt worden. Zelfs een badkamer is aanwezig! Ook een tuinkantoor bouwen? Bij Jaro houtbouw proberen wij aan al uw wensen te voldoen met het uiteindelijke doel een eindresultaat waarmee u tevreden bent.

 
Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!