• Home
  • Tuinkantoor in Kinderdijk

Tuinkantoor in Kinderdijk

Tuinkantoor in Kinderdijk

Prachtig tuinkantoor met dubbele glazen tuindeur. Dit model is zelfs voorzien van een groendak, dit is erg milieuvriendelijk. Binnen is niet alleen ruimte voor een werkplek maar u kunt zelfs een zithoek inrichten. De luifel zorgt ervoor dat de tuindeuren zelfs open kunnen blijven staan met neerslag. Wordt het donker? De spotjes zorgen voor een aangename hoeveelheid licht.

 

Breedtemaat ca. 500 cm.

Dieptemaat ca. 300 cm.

Vanaf: € 24.950


offerte AANVRAGEN


Tuinkantoor_Kinderdijk_binnenkant_decoratie Tuinkantoor_in_kinderdijk_voorzijde_zijaanzicht_links

 

De wanden van dit prachtige houten tuinkantoor zijn bekleed met red cedar. Ceder staat bekend om zijn hoge duurzaamheid en uitmuntende kwaliteit. Dat houdt in dat dit hout erg lang mee gaat, daarbij komt dat deze houtsoort ook prima onbehandeld toegepast kan worden. De verticaal geplaatste planken geven dit tuinkantoor een moderne en strakke uitstraling. Ook vanbinnen is dit tuinkantoor erg ruim zodat er naast de werkplek nog veel ruimte over is voor bijvoorbeeld een zithoek.

 

Tuinkantoor_in_Kinderdijk_achterzijde Tuinkantoor_Kinderdijk_voorzijde_bovenzijde

 

 

Plattegrond van het tuinkantoor in Kinderdijk

Bij dit project zijn L-vormige keerwanden geplaatst, de bedoeling hiervan is om de druk van het hoger gelegen gedeelte te weerstaan, hierdoor word het niveauverschil handig opgevangen. Dit tuinkantoor heeft ook een groendak. Dat wil zeggen een dak met begroeiing. Een groendak is veel beter voor het milieu, daarbij komt dat deze daken een groot deel van de neerslag tegenhouden, om dit later via verdamping weer af te geven, een bijkomstig voordeel is dat door dit groendak het tuinkantoor volledig wegvalt in zijn omgeving. Bij Jaro houtbouw staan we garant voor kwaliteit. Door ons geweldige team van ervaren medewerkers kunnen wij deze kwaliteit waarborgen. Wij gaan met u in gesprek en zorgen ervoor dat er een ontwerp wordt gemaakt wat aan uw wensen voldoet. Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg met de klant, zo is het mogelijk om onze bouwwerken met tevredenheid op te leveren. 

Ook een tuinkantoor bouwen met een groendak? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!