Houten bijgebouw bouwen? Wij ontzorgen en leveren maatwerk!

Ook een houten bijgebouw plaatsen, net als onderstaand voorbeeld? Jaro Houtbouw levert ieder houten bijgebouw maat. Wij beschikken over een eigen fabriek, hierdoor kunnen we u optimaal ontzorgen en leveren wij alleen maatwerk. U kunt kiezen voor een geïsoleerd bijgebouw, een bijgebouw met plat dak of, zoals op de foto’s in Castricum, een bijgebouw plaatsen met dakpannen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinhuis in deze uitvoering? Neem vrijblijvend contact op en bouw uw eigen buitenverblijf in de vorm van een bijgebouw in de achtertuin!

 

Houten bijgebouw in de tuin te Castricum

 

Bouw een houten bijgebouw in de tuin, net als in Castricum!

In Castricum hebben we een prachtig houten bijgebouw in de tuin gebouwd. Het op maat gemaakte tuinhuis, in de vorm van een bijgebouw, is geheel conform de wensen van onze klant geproduceerd en geplaatst in de tuin. Wij leveren ieder bijgebouw of geïsoleerd tuinhuis op maat. Daarbij heeft u bij ons de keuze uit diverse duurzame materialen. Onze klant heeft bijvoorbeeld gekozen voor een inpandige luifel, kozijnen op maat en een zinken dakgoot. Het was een mooie klus, waarbij we ook het fundament (betonvloer) gerealiseerd hebben.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Houten bijgebouw in de tuin bouwen   Houten bijgebouw met cederhout als gevelbekleding!

 

Ontwerp uw eigen bijgebouw van hout

Kunt u vergunningvrij een bijgebouw bouwen? Ga dan om tafel met onze adviseur en ontwerp een bijgebouw van hout! Aan de hand van uw wensen kan onze architect het perfecte ontwerp voor u realiseren. Er kunnen verschillende eisen gesteld worden als u een bijgebouw wilt bouwen in de tuin, dit kan het ontwerp bepalen van uw bijgebouw. Meer informatie ontvangen over het ontwerpen van een eigen bijgebouw of informatie over vergunningen? Raadpleeg onze adviseur en ontvang antwoorden op uw vragen.

 

Houten tuinhuis als bijgebouw in de tuin   Houten bijgebouw met dakpannen tussen de bossen in Castricum

 

Een buitenverblijf op maat: van eiken tot cederhout!

Wij leveren ieder buitenverblijf op maat. U kunt daarbij kiezen voor de materialen die u wenst: van eiken tot cederhout! Op de foto’s ziet u een prachtig houten bijgebouw met gevelbekleding van cederhout. Deze duurzame gevelbekleding krijgt, onder de meest  ideale omstandigheden en zonder behandeling, een prachtige en natuurlijke grijze kleur. U kunt bij ons ook kiezen voor een bijgebouw in eiken-, lariks- of vurenhout. Benieuwd naar meer ongekende mogelijkheden van houtbouw? Neem vrijblijvend contact op.

 

Bijgebouw van hout in de achtertuin

 

Wat kost een houten bijgebouw?

Wat kost een bijgebouw van hout? Laat ons een offerte voor u maken! De prijzen van bijgebouwen variëren enorm en ook de bijkomende kosten zijn verschillend per project. Het hangt natuurlijk af van de afmeting en uitvoering, maar ook gemeentelijke eisen en het toe te passen fundament kunnen een deel van de kosten bepalen. U kunt zelf kiezen voor het gewenste afwerkingsniveau aan de binnenzijde van een houten tuinhuis, ook kunt u zelf kiezen welke kozijnen en materialen u wenst. De prijzen voor houten bijgebouwen verschillen per opdracht, laat u daarom adviseren en kom achter de kosten voor een bijgebouw in de tuin.

 

Houten bijgebouw in de tuin Jaro Houtbouw   Houten bijgebouw met zadeldak en rode dakpannen

Houten bijgebouw in Hazerswoude-Rijndijk

 

Een houten bijgebouw als ‘bouwpakket’

Jaro Houtbouw maakt ieder houten bijgebouw op maat en produceert een bouwpakket in eigen fabriek. Na de productie van het zelfbouwpakket, komen onze ervaren monteurs bij u op de bouwplaats. Hier kunnen we in korte tijd een compleet bijgebouw in de tuin bouwen. Uw bijgebouw bestaat uit gevelwanden en dakelementen van houtskeletbouw, waardoor we snel en prefab kunnen bouwen. Kortom: wilt u ook op korte termijn genieten van een eigen bijgebouw? Neem vandaag nog contact op en laat u adviseren!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN SCHUUR HOUTEN GARAGE HOUTEN BIJGEBOUW KAPSCHUUR BOUWEN SCHUUR MET OVERKAPPING