Houten garage bouwen? Doe het met Jaro Houtbouw!

Houten garage bouwen in de tuin? Op zoek naar meer ruimte rondom uw woning? Een plek waar de auto veilig geparkeerd kan worden? Wij hebben de oplossing! In heel Nederland bouwen wij iedere houten garage op maat. Een garage van hout is natuurlijk erg functioneel, maar kan ook stijlvol zijn! Van een compacte houten schuur voor dagelijks gebruik tot een exclusieve landelijke garage voor de auto: Jaro Houtbouw maakt het!

 

Houten garage met dakpannen in Elburg

 

Een houten garage: helemaal zoals u het wenst!

Bouw een houten garage met Jaro Houtbouw en realiseer een garage in de tuin of aan uw woning, helemaal zoals u het wenst. Veel mensen kiezen voor houtbouw omdat een houten garage een landelijke uitstraling heeft. De houten gevels van de garage passen bij woningen in elke stijl. Te meer omdat u de houten schuur zo modern of zo klassiek kunt maken als u wenst! Misschien denkt u aan een landelijke garage van hout, met eiken gebinten. Of, gaat u wens uit naar een uiterst functionele houten schuur voor het tuingereedschap en de auto? Laat het ons weten!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

  

Garage van houten tegen de stadsmuur aangebouwd   Houten garage op maat met verschillende kozijnen

 

De voordelen van een houten garage

Hierboven staan diverse voordelen beschreven van een houten garage. Er is echter meer om voor een houten garage te kiezen:

 

  • Doordat we prefab bouwen, kunt u snel genieten van een eigen garage!
  • Een houten garage is over het algemeen goedkoper dan een stenen garage!
  • U kunt de houten garage laten isoleren of eenvoudig naderhand zelf isoleren!
  • Het is mogelijk om een schuur te bouwen met overkapping of loungeruimte!
  • Een garage van hout is uitermate duurzaam en kan zeer onderhoudsarm zijn!

 

Houten garage in de tuin met oranje dakpannen   Houten garage in Zeeuwse stijl met sectionaalpoort

 

Houten garage met zadeldak

Wilt u een garage met zadeldak, of kiest u liever voor een schuur in de tuin met plat dak? Beide opties zijn uiteraard mogelijk. U kunt bij ons de houten garage kopen zoals u het wenst. Behalve een garage met zadeldak, zoals u kunt zien op onderstaande foto’s, leveren wij ook een zadeldak met wolfseinden als u dat wenst Een houten garage met mansardekap of een asymmetrisch zadeldak behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Houten garage met zadeldak en genuanceerde dakpannen    Stijlvolle garage van hout met dakpannen en sectionaalpoort

 

Houten garage met plat dak

Onderstaand ziet u twee voorbeelden van een houten garage met plat dak. Vooral in woonwijken waar men een garage in de tuin wil bouwen, kiest met regelmatig voor een plat dak. Het platte dak voeren wij uit met een hoogwaardige en onderhoudsarme dakbedekking. Op deze manier heeft de houten garage automatisch een lange levensduur en kunt u extra lang genieten van een garage met plat dak.

 

Houten garage met plat dak   Houten garage met plat dak, blauw geschilderd en luifel

 

Een garage van hout voor verschillende doeleinden

In Bergambacht is een dubbele houten garage gebouwd. De garage van hout is ook uitgevoerd met een overkapping aan 1 zijde. Vóór u een houten garage gaat kopen, moet u in gedachten houden dat het voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Helemaal bij Jaro Houtbouw, aangezien wij alleen maar maatwerk leveren! Zo is er al eens een garage van hout verkocht met atelierruimte en worden diverse schuren uitgevoerd met een werkbank. Voor welke functie gaat u een houten schuur bouwen? Laat het ons weten en bouw een garage met Jaro Houtbouw!

 

Een dubbele houten garage in Bergambacht   Houten garage op maat voor verschillende doeleinden

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN SCHUUR HOUTEN GARAGE HOUTEN BIJGEBOUW KAPSCHUUR BOUWEN  SCHUUR MET OVERKAPPING