Houten schuur kopen? Wij zijn de specialist!

Houten schuur kopen? Welkom bij de houtbouwspecialist van Nederland! Kies voor houtbouw en realiseer samen met ons een houten schuur op maat. Iedere schuur van hout wordt bij Jaro Houtbouw op maat gemaakt. Hierdoor kunt u aangeven welke afmeting, vorm en uitstraling u wenst. Een houten schuur kopen wordt u zo eenvoudiger gemaakt dan u dacht! Bekijk op onze pagina de reeds gerealiseerde houten schuren en laat u verrassen door de diversiteit dat exclusief maatwerk te bieden heeft.

 

Houten schuur met dakpannen van Jaro Houtbouw

 

Houten schuur op maat

Bij Jaro Houtbouw kiest u geen schuur uit een catalogus. Natuurlijk, we kunnen u veel inspirerende voorbeelden van reeds geplaatste schuren laten zien. Maar uiteindelijk ontwerpen we uw schuur op maat. Om welke afmeting gaat het u? Voor welke materialen gaat u kiezen? Wat voor isolatieniveau en installaties wenst u in de schuur? Kortom, een houten schuur van Jaro Houtbouw is altijd volledig maatwerk. 


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Schuur van hout met schaaldelen als gevelbekleding   Landelijke zwart geschilderde schuur in met rode dakpannen

 

Wat is de prijs van een houten schuur?

Wat kost een houten schuur eigenlijk? Het antwoord hierop hangt af van verschillende factoren. Doordat wij alleen maar maatwerk leveren, kunnen we in houtbouw alles voor u bouwen en komen we gegarandeerd tot de schuur zoals u het wenst. Een houten schuur kunnen we voor u uitvoeren met een plat dak, maar ook met een zadeldak en bergzolder. Aan de hand van uw wensen en budget kunnen we de prijs van een schuur bepalen. De afmeting van uw schuur, de keuze in materialen en het toepassen van een fundering bepalen onder andere de prijs van een houten schuur.

 

Houten boerenschuur van Jaro Houtbouw met zadeldak   Op maat gemaakte houten schuur met oud-Hollandse dakpannen

 

Bouw een houten schuur zoals u het wilt!

Op zoek naar meer ruimte rondom uw woning? Ruimte voor bijvoorbeeld het tuingereedschap of uw buitenkeuken? Wij adviseren u een houten schuur te bouwen. U kunt de schuur kopen voor het parkeren van uw auto of opslaan van waardevolle spullen. Maar een schuur kunt u ook inrichten tot praktijkruimte. Bouw een houten schuur zoals u het wilt! Geïsoleerd of ongeïsoleerd, voorzien van dakpannen of golfplaten.

 

Houten schuur in aanbouw met zadeldak in Doornspijk   Houten schuur van houtskeletbouw

 

Een houten schuur in houtskeletbouw

Op de foto’s ziet u alleen maar houten schuren in houtskeletbouw. Wij leveren alles op maat en produceren dit in onze fabriek in houtskeletbouw. Er zijn ook garages en houten schuren die u kunt kopen in houtstapelbouw, hierbij is de schuur echter niet gegarandeerd wind- en waterdicht. Een constructie in houtskeletbouw kan wel wind- en waterdicht gebouwd worden, uw schuur in houtskeletbouw kan zelfs volledig geïsoleerd worden.

  

Van kippenschuur tot luxe houten schuur

Aan onze reeds gerealiseerde schuren is goed te zien dat wij maatwerk leveren. Er zijn functionele schuren van hout gebouwd, maar ook luxe tuinschuren van eikenhout. U kunt bij ons kiezen voor de uitstraling, indeling en afmeting die u wenst. Van kippenschuur tot luxe houten schuur, alles wordt op maat gemaakt. Op de foto's ziet u een kippenschuur in Stoutenburg, met dezelfde uitstraling als de oude schuur die er eerst stond.

 

Houten kippenschuur in Stoutenburg   Zwarte kippenschuur met golfplaten

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN SCHUUR HOUTEN GARAGE HOUTEN BIJGEBOUW KAPSCHUUR BOUWEN SCHUUR MET OVERKAPPING