Houten kapschuur bouwen? Wij leveren maatwerk!

Een houten kapschuur bouwen in de tuin? Welkom bij de specialist! Wij kunnen de kapschuur bouwen zoals u het voor ogen heeft! Compleet op maat gemaakt, helemaal zoals u het wenst. Op deze pagina ziet u diverse kapschuren. Op zoek naar een kapschuur met zadeldak? Of een kapschuur met loungeruimte? Doordat wij maatwerk leveren is alles mogelijk en kunnen we een kapschuur bouwen zoals u het wenst!

 

Kapschuur van houtskeletbouw met Zweeds rabat   Houten kapschuur in de tuin voorzien van dakpannen

Houten kapschuur in Emst

  

Een robuuste en stijlvolle kapschuur bouwen

Bouw een kapschuur voor functionele doeleinden. Denk hierbij aan het opbergen van tuinmateriaal of het parkeren van uw oldtimer. Een kapschuur is over het algemeen robuust en stijlvol uitgevoerd. Vooral het asymmetrische daktype of een prachtige schildkap typeert een traditionele kapschuur van hout! Een kapschuur kopen? Heeft u al een schetsontwerp? Stuur het toe en laat ons uw kapschuur bouwen!

 

Houten kapschuur in de achtertuin met pannendak   Houtbouw kapschuur op maat gemaakt

Eiken kapschuur van hout in Emst

 

Een open- of gesloten kapschuur bouwen?

Waar gaat u de kapschuur voor gebruiken? Gaat u voor een open voorzijde en optimaal genieten van de zomeravonden of kiest u liever voor een gesloten kapschuur die goed geïsoleerd is tegen de kou? Bij het ontwerp van een open kapschuur kunt u een mooie combinatie van robuuste staanders en stijlvolle schoren realiseren. Als u kiest voor een gesloten kapschuur kunt u een functionele zolderruimte toevoegen aan de kapschuur.

 

Opbouw houten schuur in een bosrijke omgeving   Houten schuur op maat met ruimte voor twee auto's

Kapschuur van vurenhout in Hierden

 

Een douglas kapschuur of eiken kapschuur?

Wat is het verschil tussen een douglas kapschuur of eiken kapschuur? Er zijn genoeg verschillen waar u rekening mee moet houden als u een kapschuur gaat bouwen. Qua duurzaamheid wint eiken het van Douglas of lariks hout. Maar ook qua uiterlijk zijn er diverse verschillen. Na deskundig advies van onze adviseur is het eenvoudig om een goede keuze te maken dat past bij uw wensen en budget. Een duurzame kapschuur bouwen van vurenhout is natuurlijk ook mogelijk, daarbij kunt u de gevelwanden van uw kapschuur in ieder gewenste kleur laten schilderen.

 

Rietgedekte kapschuur van hout   Bouw een kapschuur met rieten dak net als op de foto

Kapschuur met rieten kap in Loosdrecht

 

Houten kapschuren op maat: laat u inspireren!

Op onderstaande foto’s ziet u een prachtige kapschuur, uitgevoerd in larikshout en voorzien van dakpannen. Het prachtige bouwwerk heeft een asymmetrisch dak en is door Jaro Houtbouw voorzien van een zinken dakgoot. Perfecte ingrediënten voor een prachtig eindresultaat van een kapschuur op maat. Ook een vergelijkbaar model in de achtertuin plaatsen? Bekijk meer projecten van Jaro Houtbouw en laat u verder inspireren! 

 

Kapschuur in de achtertuin voorzien van rode dakpannen   Detailfoto van prachtige kapschuur van hout

Lariks/douglas kapschuur in Ens

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN SCHUUR HOUTEN GARAGE HOUTEN BIJGEBOUW KAPSCHUUR BOUWEN SCHUUR MET OVERKAPPING