Schuur met overkapping bouwen? Bekijk onze mogelijkheden!

Schuur met overkapping kopen en in de tuin laten bouwen? Bestel uw houten schuur op maat, helemaal zoals u dat wenst. Wij leveren alleen maar maatwerk en bouwen iedere schuur met overkapping op maat. Een houten garage met luifel of een schuur met overkapping wordt uitgevoerd in de afmeting en vorm zoals u voor ogen heeft. Bekijk de mogelijkheden en onze reeds gerealiseerde schuren met overkapping en laat u verrassen!

 

Schuur met overkapping en rode dakpannen

 

Wat kost een schuur met overkapping?

Benieuwd naar de kosten voor een schuur met overkapping? Dat is enorm variabel. U kunt een houten schuur met overkapping namelijk op verschillende manieren uitvoeren. De prijs wordt berekend aan de hand van uw wensen, de eisen van de gemeente en uw budget. U kunt de schuur helemaal uitvoeren zoals u het wenst. Wij zullen u hierin adviseren, samen met onze adviseur komt u vervolgens tot het perfecte eindresultaat!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Houten schuur met overkapping aan de voorzijde


Bepaal zelf de uitstraling van uw schuur met overkapping!

Aan de hand van uw wensen wordt de schuur met overkapping samengesteld. Het daktype, de uitstraling en het gebruik van materialen wordt door ons geadviseerd maar door u bepaalt. U bepaalt dus zelf de uitstraling van een uw houten schuur in de tuin. Bij Jaro Houtbouw kunt u kiezen uit verschillende materiaalsoorten bij de kozijnen en gevelbekleding. Ook passen we duurzame dakbedekking toe zoals u het voor ogen heeft.


Overkapping aan houten schuur in de tuin met loungeset   Houten schuur met zadeldak en overkapping


Een carport met overkapping!

Op onderstaande foto’s ziet u een carport met overkapping. De houten carport is aan de voorzijde voorzien van een opening waaronder men de auto kan parkeren. Aan de achterzijde van de houten carport is een overkapping gerealiseerd. Op deze manier dient het bouwwerk als carport voor de auto en als heerlijk buitenverblijf: in de vorm van een overkapping in de tuin. Ook een schuur met overkapping bouwen? Neem contact op!

 

Carport in de tuin met riante overkapping aan de achterzijde   Buitenverblijf bij houten garage als carport

 

Bouw een houten garage met overkapping als loungeruimte

Onderstaand ziet u een garage met overkapping in Dronten. Onze opdrachtgever heeft gekozen voor een houten garage met een overkapping als loungeruimte. De prachtige en functionele garage heeft 2 kantelpoorten, voor het parkeren van de auto. Aan de voorzijde, die grenst aan de tuin, is de houten garage uitgevoerd met een loungeruimte. Om lekker uit de wind te zitten is de loungeruimte uitgevoerd met glazen deuren!

 

Schuur met loungehoek en twee garagedeuren   Houten schuur met golfplaten en ruimte voor parkeren auto

 

Houten schuur met luifel

In Bussum is een houten schuur gebouwd met luifel! De stijlvolle en traditionele houten schuur in houtbouw is gerealiseerd met een zijluifel. Onder de luifel kan onze klant heerlijk genieten van het buitenleven. Doordat men heeft gekozen voor een garage met overkapping, is het mogelijk om optimaal te genieten van de zwoele zomeravonden. Ook een garage met luifel of houten schuur met overkapping bouwen? Neem contact op!

 

Schuur met schilddak voorzien van dakpannen en luifel   Luifel aan schuur van hout in Bussum


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN SCHUUR HOUTEN GARAGE  HOUTEN BIJGEBOUW KAPSCHUUR BOUWEN  SCHUUR MET OVERKAPPING