• Home
  • Aanbouw in Nieuwersluis

Aanbouw in Nieuwersluis

In Nieuwersluis is een houten aanbouw geplaatst! Het royale onderkomen is middels een sluis toegankelijk via de woning. De aanbouw in Nieuwersluis is voorzien van drie dakramen en sierlijke oude Hollandse pannen. Aan de voorzijde van het houten tuinkantoor zijn de deuren uitgevoerd met een lage borstwering, op deze manier valt er voldoende daglicht binnen. Het bouwwerk is tevens voorzien van een houten zoldervloer.

 

Houten aanbouw in de provincie Utrecht    Project in Nieuwersluis met sluis tussen woning en aanbouw

 

Een aanbouw aan de bestaande woning

De volwaardige aanbouw in Nieuwersluis kan dienen als mantelzorgwoning of gastenverblijf, maar wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte. Het komt in Nederland steeds vaker voor om een tuinkantoor van hout te realiseren. Onze opdrachtgever heeft ook gekozen voor werken aan huis en ging met ons om tafel voor de perfecte indeling en uitstraling. De prefab aanbouw is opgetrokken uit houten gevelwanden, geplaatst op een betonnen plint. De oud-Hollandse pannen op de mansardekap maken het tot een prachtig totaalplaatje in Nieuwersluis!

 

Detailfoto van dubbele deuren uitgevoerd in hardhout    Gerealiseerde keuken in de aanbouw van hout te Nieuwersluis

 

Fraaie inrichting van royaal tuinkantoor    Prachtig tuinkantoor achter in de tuin te Nieuwersluis

 

Aanbouwen in hout, waarom niet?

Een wens van onze klant was, dat het kantoor verbonden moest zijn met de woning. Bij de maatwerkmogelijkheden van Jaro Houtbouw is dat natuurlijk geen enkel probleem. Er is daarom een lange gang/sluis gecreëerd tussen de woning en het houten tuinkantoor. Op deze manier is de aanbouw in Nieuwersluis eenvoudig bereikbaar vanuit de woning. Dit en nog veel meer redenen kunnen wij benoemen om een aanbouw te bouwen in hout!

 

Dakraam en stijlvolle oude Hollandse dakpannen    Houten tuinkantoor aangebouwd bij bestaande woning in provincie Utrecht

 

Op zoek naar een aanbouw van hout? Een eigen (tuin)kantoor? Bel vandaag nog!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD AANBOUW IN NIEUWERSLUIS