• Home
  • Maatwerk oplossingen
  • Paardenstal op maat

Bouw samen met Jaro Houtbouw een houten paardenstal!

Op zoek naar een houten paardenstal? Bij Jaro Houtbouw bent u op het goede adres! Iedere houten paardenstal maken we prefab op maat in onze fabriek en monteren we met eigen monteurs. Bent u op zoek naar een grote paardenstal of misschien een kleine maar functionele houten stal op maat voor uw paard? Laat weten wat uw wensen zijn en bouw samen met Jaro Houtbouw een houten paardenstal zoals u het in gedachten heeft.

 

Houten paardenstal op maat met keramische dakpannen   Paardenstal met dakpannen en zwarte potdekselplanken

Houten paardenstal in Nieuwerkerk

 

Vrijblijvende offerte aanvragen    E-MAIL ONS!

 

Ontwerp zelf een houten paardenstal

Bij Jaro Houtbouw is iedere houten paardenstal te koop. Uw eigen ontwerp is leidend en bepalend voor het eindresultaat van uw houten paardenstal op maat. Wij leveren alleen maar maatwerk en gaan pas over tot productie, als het ontwerp definitief is. Hulp nodig bij het ontwerpen van een paardenstal? Wij hebben kennis van zaken en helpen u bij de uitstraling en indeling van de houten paardenstal. Met oog voor een riante zadelkamer en wasplaats wordt u paardenstal op maat én compleet geproduceerd.

 

Houten paardenstal op maat met lariks schaaldelen   Paardenstal van hout in de tuin met golfplaten

Paardenstal op maat in Meerdonk (België)

 

Verschillende materialen voor een paardenstal op maat

Zoals u op de foto’s kunt zien: wij bouwen elke paardenstal op maat! Van stijlvolle houten paardenstallen met golfplaten, tot luxe paardenstallen van hout met dakpannen. Wij werken met verschillende materialen. Er zijn paardenstallen op maat die we bouwen met zwarte potdekselplanken als gevelbekleding, maar ook robuuste lariks schaaldelen en eiken gevelbekleding (zie foto) behoren tot ons maatwerkprogramma. Ook een houten paardenstal op maat bouwen? Neem vrijblijvend contact op! 

 

Houten paardenstal in Luxemburg   Paardenstal met eiken gevelbekleding

Houten paardenstal op maat in Luxemburg

 

Houten paardenstal in Nijbroek met zwarte planken   Paard in houten stal met betonplex aan binnenzijde

Houten paardenstal in Nijbroek

 

Geen standaard paardenstal, wij leveren alleen maatwerk!

Bent u op zoek naar een exclusieve paardenstal? Een landelijke paardenstal of houten stal met veel ruimte? Bij ons bent u aan het goede adres voor de perfecte paardenstal, want wij leveren alleen maatwerk! Geen standaard paardenstal dus, maar uniek en vakkundig geproduceerd aan de hand van uw ontwerp! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kies voor maatwerk en duurzaamheid en realiseer een houten paardenstal op maat!

 

Paardenstal op maat met zwarte potdekselplanken   Houten paardenstal met zwarte golfplaten

Houten paardenstal op maat in Ansen

 

Een houten paardenstal bouwen? Hier moet u op letten!

Met onze ervaring en kennis in het bouwen van paardenstallen, kunnen we u ontzorgen en helpen bij de aanschaf van uw paardenstal. Waarop moet u zoal letten als u een paardenstal koopt? Hieronder enkele aspecten die van belang zijn bij het bouwen van een houten paardenstal. 

  • U wilt een houten paardenstal bouwen? Bekijk eerst of u hier een vergunning voor moet hebben. Wij kunnen u helpen en u hierin ontzorgen.
  • Een goed fundament voor een paardenstal is erg belangrijk, hierdoor voorkomt u verzakking. Laat u adviseren en kies voor de beste toepassing.
  • Zijn de leidingen voor water en elektra al ter plekke? Denk hieraan voor u het fundament gereed maakt! Ook hierin kunnen wij u helpen.
  • Veiligheid is een belangrijk aspect, wij bouwen nauwkeurig en stevig waardoor uw paard een veilig en compleet onderkomen krijgt van hout.
  • Naast de veiligheid en stevigheid voor een stal, letten we natuurlijk ook op de duurzaamheid en uitstraling bij uw houten paardenstal op maat!
  • Ook de indeling van een houten paardenstal is niet onbelangrijk. We stemmen dit met u af, zodat we samen tot een perfect ontwerp komen.
  • Er zijn nog veel meer belangrijke zaken als u een houten paardenstal laat bouwen. Neem contact met ons op en laat u deskundig adviseren.

 

Paardenstal met schaaldelen en staldeuren   Maatwerk paardenstal met verlichting in dakoverstek

Paardenstal op maat in Heemskerk

 

Staldeuren en stalvensters voor een paardenstal van hout

Als u een houten paardenstal ontwerpt, dan let u op de indeling, vorm en uitstraling. Uw wensen in combinatie met ons advies zullen de doorslag geven voor het perfecte ontwerp van de houten paardenstal. Ook het indelen en plaatsen van stalvensters en staldeuren voor de paardenstal van hout komen hierbij aan bod. Kiest u voor professionele staldeuren of mag het van u wat eenvoudiger? Laat het ons weten!

 

Paardenstal op een kinderboerderij in Rijswijk   Houten paardenstal met groene golfplaten

Houten paardenstal in Rijswijk

 

De beste materialen voor uw paardenstal op maat

Jaro Houtbouw neemt het complete traject in handen, als het gaat om de bouw van uw nieuwe paardenstal. Van vergunning tot de beste dakbedekking: wij kunnen u bij ieder detail helpen. Door te kiezen voor de beste materialen, wordt u stal duurzaam en eigentijds uitgevoerd. Benieuwd naar de keuze hierin? Neem contact op en kies bij elk onderdeel van de houten paardenstal voor de materiaalsoort die bij u past!

 

Paardenstal van hout met lichtdoorlatende golfplaten   Foto van binnenzijde houten paardenstal met veel ruimte

Paardenstal op maat in Oeffelt

 

Bouw ook een houten paardenstal op maat! Neem contact op met Jaro Houtbouw en bespreek uw wensen.


Contact aanvragen