Houten recreatiewoning kopen? Wij zijn de specialist!

  

Westmaas
          Westmaas      
Woning Ter Aar
           Ter Aar          
Model Rijswijk
            Emst           
Woning Peize
             Peize          
Woning Wouwse Plantage
   Wouwse Plantage  

Op de foto ziet u een ruim uitgevoerde recreatiewoning. De recreatiewoning is geproduceerd in houtskeletbouw, bij deze houtbouw methode kunt u de wanden eenvoudig laten isoleren. Daarbij is de gevelbekleding geheel naar keuze, kies bij ons voor cederhout, Modiwood, lariks potdekselplanken of vuren rabatwerk. Deze prachtige recreatiewoning is uitgevoerd met een Franse kap. Daarbij hebben we het dak uitgevoerd met dakramen, aangezien er ook een zolder in aangebracht is.

 

Houten recreatiewoning   Interieur houten recreatiewoning

 

Op de foto zien we een recreatiewoning, uitgevoerd met moderne details. U kunt de recreatiewoning uitvoeren in ieder gewenste indeling. Daarbij kunt u zelf aangeven welke gevelbekleding u wenst, en of het verticaal of horizontaal aangebracht moet worden. Dit zijn de grote voordelen van een maatwerk chalet! Ontwerp en realiseer met Jaro Houtbouw. Op deze foto ziet u ook duidelijk het vergrijzingsproces.

 

Moderne recreatiewoning   Houten recreatiewoning

 

Op zoek naar een royale en ambachtelijke houten recreatiewoning voor in uw tuin? Kies voor Jaro Houtbouw en realiseer een royaal en functioneel onderkomen. Laat het ons weten, want er is enorm veel mogelijk. Behalve het adviseren en meedenken, kunnen wij ook de bouwaanvraag indienen. Hiermee heeft u zelf de tijd om een droom recreatiewoning te ontwerpen. Denk hierbij aan de indeling, de mooiste ramen en deuren, een houtsoort die binnen uw situatie past en de beste dakbedekking!

 

Recreatiewoning aan het water   Mogelijke recreatiewoning uitstraling

 

Gaat uw keuze uit naar een gecombineerde recreatiewoning uitgevoerd met een relaxruimte en overkapping? Of misschien een functionele recreatiewoning en werkruimte ineen? Bekijk de foto’s op onze site, deze modellen kunt u als uitgangspunt nemen en daar uw eigen recreatiewoning op verder baseren. Natuurlijk kunt u ook met uw eigen ontwerp komen, aan de hand van uw wensen en ons advies realiseren we samen een droomverblijf. Een royale indeling van de recreatiewoning is zeer belangrijk, maar ook de plaatsing van ramen en deuren zijn van belang.

 

Contact aanvragen    E-MAIL ONS!

Een houten recreatiewoning van Jaro Houtbouw is kleurrijk, duurzaam en uiterst exclusief! Ook een houten recreatiewoning kopen, helemaal zoals u het wenst? Kies voor Jaro Houtbouw en bouw een recreatiewoning op maat! Zoals u aan de foto’s kunt zien: geen houten recreatiewoning is hetzelfde, om nog maar over de vorm en indeling te zwijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en realiseer een houten recreatiewoning op maat! U kunt een eigen recreatiewoning kopen voor iedere plek die u zich kunt bedenken: wij bouwen overal in Nederland!

 

Bouw een houten recreatiewoning met de specialist

Houten recreatiewoning type 'Westmaas'

 

Een houten recreatiewoning bouwen met Jaro Houtbouw

Voornemens om een eigen recreatiewoning van hout te bouwen? Een recreatiewoning met een eigentijdse en exclusieve uitstraling? Kies voor Jaro Houtbouw en laat ons uw houten recreatiewoning bouwen. Want Jaro Houtbouw levert geen standaard catalogusmodellen. Nee, u bouwt uw eigen houten recreatiewoning volledig op maat. Niet alleen de uitstraling maar ook de indeling van uw houten recreatiewoning wordt door u bepaald.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Recreatiewoning kopen? Wij leveren alleen maar maatwerk!   Een eigen recreatiewoning bouwen van hout

Houten recreatiewoning type 'Hollandsche Rading'

 

Bouw een wintervast chalet als recreatiewoning!

Wat maakt ons zo speciaal? Waarom zou u kiezen voor Jaro Houtbouw in plaats van de plaatselijke chaletbouwer? Als u kiest voor Jaro Houtbouw, dan kiest u naast exclusief maatwerk, ook voor een wintervast chalet als recreatiewoning. Wij leveren niet alleen een duurzame recreatiewoning op maat, maar wij bouwen uw houten recreatiewoning volgens Bouwbesluit! Geen dunne wanden zoals bij een stacaravan, maar goed geïsoleerde gevelwanden. Hierdoor kunt u, naast de heerlijk zomermaanden, ook in de wintermaanden genieten van uw eigen recreatiewoning van hout.

 

Binnenkijken bij een recreatiewoning van Jaro Houtbouw   Recreatiewoning bouwen in Nederland met Jaro Houtbouw

Houten recreatiewoning type 'Castricum'

 

Geen houtstapelbouw chalet, maar recreatiewoningen van houtskeletbouw

Om te kunnen voldoen aan diverse bouweisen en onze kwaliteitsnorm, leveren wij alleen recreatiewoningen van houtskeletbouw. Deze unieke en duurzame vorm van houtbouw levert u de volgende voordelen op:

 

  • Wij bouwen volgens Bouwbesluit! Geen blokhut systeem of houtstapelbouw chalet, maar een duurzame wind- en waterdichte constructie.
  • Doordat wij intern houtskeletbouw chalets produceren, kunnen we tijdens het productieproces de installaties al aanbrengen in de wanden!
  • Uw recreatiewoning wordt vervolgens in mum van tijd opgebouwd! Wij produceren prefab gevelwanden, waardoor we snel kunnen bouwen.
  • Kies voor de gevelbekleding die u wenst en bepaal zelf de uitstraling van uw houten recreatiewoning. Wij leveren o.a. lariks en cederhout!
  • Doordat u kiest voor houtskeletbouw en de unieke werkwijze van Jaro Houtbouw, voeren we uw houten recreatiewoning wintervast uit!

 

 

De inrichting van uw recreatiewoning

Samen met Jaro Houtbouw kunt u een houten recreatiewoning inrichten, zoals u het voor ogen heeft. U kunt kiezen voor decoratieve houten wandbekleding aan de binnenzijde van uw recreatiewoning, of gipsplaten die we glad en strak afwerken. De inrichting wordt bepaald aan de hand van uw wensen. Bouw daarom dit jaar nog een houten recreatiewoning in Nederland en geniet van uw eigen vakantieverblijf: 365 dagen per jaar!

 

Decoratieve houten wandbekleding bij inrichting recreatiewoning   Een ingerichte keuken in houten recreatiewoning

Inrichting houten recreatiewoning Westmaas

 

De duurzaamheid van uw houten recreatiewoning

Behalve ons unieke aanbod in maatwerk en het leveren van wintervaste recreatiewoningen, richten we ons uiteraard ook op de duurzaamheid van uw houten recreatiewoning! Onze materialen komen o.a. uit duurzaam beheerde bossen (FSC- en PEFC-hout). Ook het fundament en de dakbedekking zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Genieten van deze duurzaamheid? Laat ons uw vakantiehuis bouwen!

 

Moderne recreatiewoning van hout met plat dak   Geïsoleerde recreatiewoning: een wintervast chalet!

 

Een recreatiewoning huren of kopen? Een vraag die meerdere mensen zich stellen!

Houten recreatiewoningen in Westmaas

 

Een recreatiewoning huren of kopen?

Het is een vraag die meerdere mensen zich stellen: ga ik een recreatiewoning huren, of ga ik een recreatiewoning kopen? Voor slechts één vakantie per jaar kunt u misschien beter een recreatiewoning huren. Echter, als u een recreatiewoning koopt en het zelf niet veel bezoekt, kunt u de recreatiewoning ook verhuren. Het grote voordeel van een eigen recreatiewoning kopen bij Jaro Houtbouw is, afhankelijke van de regels op het recreatiepark, dat u er ieder moment van het jaar naar toe kunt. Daarbij leveren wij alleen maar exclusief maatwerk, waardoor u met Jaro Houtbouw een recreatiewoning op maat kunt bouwen, helemaal naar wens dus! Neem vrijblijvend contact op.

 

Contact aanvragen    E-mAIL ONS!

 

HOUTEN RECREATIEWONING VAKANTIEWONING BOUWEN  GASTENVERBLIJF BOUWEN MANTELZORGWONING BOUWEN CHALET OP MAAT