• Home
  • Ateliers & Tuinkantoren

Van ateliers tot houten tuinkamers, wij leveren alles op maat!

Genieten van uw eigen praktijkruimte? Een plek om volledig tot rust te komen of te investeren in uw hobby? Vanuit huis werken? Bouw op korte termijn een tuinkamer, houten atelier of tuinkantoor. Bij ons bent u op het juiste adres voor een dergelijk bouwwerk in de tuin. Welke vorm, afmeting en afwerking u ook wenst: wij leveren maatwerk en kunnen daarom het perfecte onderkomen voor u realiseren! Kies voor duurzaamheid, een prachtige uitstraling en de meest ideale indeling, en bouw een tuinkantoor, atelier of praktijkruimte in uw achtertuin met Jaro Houtbouw.

 

Klik hier voor houten ateliers
    Atelier bouwen    
Klik hier voor tuinkantoren
    Tuinkantoren    
Klik hier voor mobiele kantoren
   Mobiele kantoren 
Klik hier voor praktijkruimtes
     Praktijkruimtes   
Klik hier voor houten tuinkamers
  Houten tuinkamer 

 

 

Praktijkruimtes door heel Nederland

Jaro Houtbouw levert maatwerk door heel Nederland! Bouw uw eigen atelier in Amsterdam, Groningen of het mooie Brabant! Ook internationaal en op de Waddeneilanden leveren wij houten tuinateliers en geïsoleerde praktijkruimtes. Behalve levering, monteren we ook door heel Nederland. Het leveren van uw tuinkantoor kan al op korte termijn. Omdat wij alles in onze eigen fabriek prefab op maat maken, staat een houten atelier of winterkamer in mum van tijd! U kunt hierdoor sneller genieten van een duurzaam onderkomen in uw achtertuin dan gedacht.

 

Geïsoleerde tuinkamer op maat

Is het aanbouwen van een veranda geen optie voor u? Kies dan voor een bijgebouw in de tuin! Plaats een riante schuifpui in de tuinkamer en geniet van veel daglicht in uw houten buitenverblijf. Een geïsoleerde tuinkamer in de achtertuin is een prachtige oplossing voor als u geen aanbouwveranda kan plaatsen! Het ruimtelijke en rustige verblijf in de tuin kunt u op maat laten maken, hierdoor kiest u voor de uitstraling en indeling zoals u het wenst. Bouw ook een winterkamer met Jaro Houtbouw, bekijk reeds gerealiseerde projecten en laat u verrassen.


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

 

Houten tuinatelier in Utrecht
Geïsoleerd tuinatelier in Utrecht

 

Praktijkruimte in Zwolle
Praktijkruimte in Zwolle  

 

 

Atelier in Amsterdam
Atelier in Amsterdam
Schildersatelier in Lelystad
Schildersatelier in Lelystad
Tuinatelier in Haarlem
Tuinkamer in Haarlem
Tuinkantoor in Rijswijk
Tuinkantoor in Rijswijk
Tuinatelier in Noord-Amsterdam
Tuinatelier in Noord Amsterdam
Tuinatelier in Assen
Tuinatelier in Assen
Tuinkantoor in Den Haag
Tuinkantoor in Den Haag
Praktijkruimte in Dieren
Praktijkruimte in Dieren