• Home
  • Atelier in Assen

Houten atelier op onderstel in de achtertuin

In de provincie Drenthe mocht Jaro Houtbouw een atelier bouwen in de achtertuin. Het atelier in Assen is geproduceerd op een stalen onderstel, hierdoor konden we het in mum van tijd plaatsen in de tuin. Onderstaande foto’s laten zien hoe het houten atelier op onderstel klaar stond, voor het getransporteerd werd. Ook een atelier bouwen met Jaro Houtbouw? Mail of bel ons en realiseer uw eigen atelier in de tuin.

 

Houten atelier op onderstel   Een compleet geïsoleerd atelier van hout

 

Waarom een houten atelier bouwen in de tuin?

U kunt zich afvragen waarom u een houten atelier zou kunnen bouwen in de tuin. Naast de extra ruimte die u krijgt in de tuin om verschillende werkzaamheden in te verrichten, heeft het ook positieve invloed op de waarde van uw woning. Tot slot kunt u een atelier bouwen voor verschillende doeleinden. Denk aan een houten atelier voor uw hobby’s, of een praktijkruimte waarin u schilderlessen en workshops kunt geven. Inderdaad, een houten atelier bouwen in de tuin is nog niet zo’n gek idee!

 

Een houten atelier in de tuin te Assen

 

Bouw een landelijk of modern atelier van hout!

Met Jaro Houtbouw kunt u een atelier bouwen in de stijl die u wenst. Wij leveren alleen maar maatwerk, waardoor iedere uitstraling tot stand kan komen aan de hand van uw wensen. Kiest u voor een modern atelier van hout, of liever een houten werkruimte met landelijke uitstraling? Wij bouwen een atelier in de tuin, van alle gemakken voorzien, zoals u het wenst!

 

Een modern atelier van hout van Jaro Houtbouw   Modern houten atelier bouwen in Assen

 

Een compleet geïsoleerd atelier 

Het atelier in Assen is in eigen fabriek geproduceerd op een stalen onderstel. De stalen constructie draagt als het ware de complete werkruimte. Het bouwwerk konden we hierdoor in korte tijd opbouwen in de tuin. Het geïsoleerde atelier in compleet getransporteerd naar Assen en daar in mum van tijd in de tuin geplaatst. Ook een compleet geïsoleerd atelier laten bouwen op onderstel? Doe het met Jaro Houtbouw! klik op onderstaande knop en kom in contact met onze adviseur:


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Houten atelier als werkruimte in de achtertuin   Een houten werkruimte in de tuin

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD ATELIER IN ASSEN