Fabriek

Jaro Houtbouw is gespecialiseerd in exclusief maatwerk. In de fabriek werken ervaren timmerlieden die gespecialiseerd zijn in de productie van houtskeletbouw en exclusieve houtbewerkingen. Het leveren van exclusief maatwerk en de korte tijd die we doorgaans doorbrengen op de bouwplaats, maken ons tot een uniek bouwbedrijf met de specialiteit voor prefab houtbouw.

 

Jaro Houtbouw | Apeldoorn   Binnenzijde timmerfabriek te Apeldoorn

 

Houtbouw uit fabriek

Onze naam zegt het al: bij ons draait het om hout! De bijdrage van keramiek (dakpannen), hier en daar aluminium (bijv. kozijnen) en soms een compleet gemetselde muur zijn slechts toevoegingen aan onze prachtige houten bouwwerken. Door oerdegelijke Nederlandse productie, wordt nauw toe gezien op de kwaliteit en de constructie van uw nieuw te produceren houten bouwwerk.   Door te kiezen voor hout, kiezen we samen automatisch voor het milieu, voor duurzaamheid en uitstraling. Het bewerkelijke aspect van hout biedt ons daarbij de mogelijkheid u alleen maar te voorzien van exclusief maatwerk.

 

Panorama foto uit de timmerfabriek van Jaro Houtbouw

 

Bezoekadres Jaro Houtbouw

Voor een adviesgesprek, maak een afspraak met onze adviseurr, geef uw wensen en ideeën door en bouw een houten huis, een luxe schuur of overkapping van hout met Jaro Houtbouw! 

 

Klik hier voor meer houten huizen
     Houten huizen   
Klik hier voor meer houten chalets
     Houten chalets   
Klik hier voor meer houten tuinateliers

 Houten tuinateliers

Klik hier voor meer houten schuren
    Houten schuren  
Klik hier voor meer houten veranda's
  Houten veranda's