Bekijk de projecten van Jaro Houtbouw

Welkom op de pagina van onze projecten! U kunt vanaf hier kiezen voor de webpagina  met een overzicht van de gerealiseerde projecten én de prachtige bouwwerken in uitvoering. Jaro Houtbouw maakt o.a. houten ateliers, chalets en complete woningen! Maak uw keuze, geniet van de gemaakte foto's met bijbehorende informatie en doe unieke ideeën op!

 

Klik hier voor onze opgeleverde projecten
       Opgeleverd       
Klik hier voor onze projecten in uitvoering
       In uitvoering     

 

Projecten opgeleverd

Via de pagina ‘opgeleverd’ ziet u een hoop opgeleverde projecten, geplaatst door Jaro Houtbouw. Het betreft een pagina met totaal verschillende bouwwerken uit diverse productgroepen. Van ateliers tot complete woningen, met bestemmingen van Groningen tot Maastricht. Alle projecten hebben één ding gemeen: ieder project is gemaakt van hout! Dankzij de diversiteit aan mogelijkheden en het bewerkelijke aspect van hout, is het leveren van exclusief maatwerk onze specialiteit! Laat u inspireren door de prachtige projecten van Jaro Houtbouw.


Projecten in uitvoering

Jaro Houtbouw levert diverse bouwwerken door heel Nederland, deze projecten laten we u graag met trots zien. Doordat we maatwerk leveren en alles prefab op maat maken in onze fabriek, hebben we ook een pagina aangemaakt met projecten in uitvoering. Deze pagina laat zien wat we gaan bouwen in de toekomst. Ieder project wordt op maat gemaakt: van een houten atelier tot complete woning, met bestemmingen door heel Nederland.