• Home
  • Kantoor in Doornspijk

Tuinkantoor in Doornspijk

 Overzicht van het tuinkantoor in Doornspijk

Het tuinkantoor in Doornspijk is uitgevoerd met WaxedWood gevelbekleding, dit is Vurenhout wat zeer verduurzaamd is door drukimpregnatie en door de toevoeging van een speciale waxemulsie. Dit hout is daarbij prijstechnisch ook zeer interessant. Dit zorgt voor enorme duurzaamheid en door gebruik van dit hout krijgt het kantoor een magnifieke uitstraling.

 

Breedtemaat ca. 500 cm.

Dieptemaat ca. 1150 cm.

Vanaf: € 55.000,-


offerte AANVRAGEN


Detail van het raam van het tuinkantoor in Doornspijk    Detail van de zijkant van het tuinkantoor in Doornspijk

 

Dit tuinkantoor is van alle gemakken voorzien. Zo is er gezorgd voor een toilet en een badkamer. Ook de installatie hebben wij in dit tuinkantoor verzorgd; CV ketel, radiatoren, sanitair, riool, stopcontacten en lichtpunten. Hierdoor is er een heerlijke plek onstaan om in alle rust en met opperste concentratie het werk te verrichten.  

 

 Interieur van het tuinkantoor in Doornspijk     Binnenkant van het tuinkantoor in Doornspijk

 

Jaro Houtbouw gaat zeer zorgvuldig en efficient te werk, we streven ernaar om, binnen de mogelijkheden, alle wensen van de klant in vervulling te laten gaan. Door korte lijntjes met de opdrachtgever en de monteurs kan dit gerealiseerd worden. Wij kunnen het tuinkantoor casco opleveren, maar wij bieden ook de mogelijkheid om de binnenafwerking van het kantoor te doen. De ramen en deuren van onze bouwwerken worden vervaardigd uit hardhout of kunststof, dergelijke mogelijkheden lopen we allemaal door met de klant voordat we over gaan tot het realiseren. 

Het tuinkantoor is uiteindelijk volledig naar wens van de klant opgeleverd, een prachtig resultaat is het gevolg! 

 

 Achterkant van het kantoor in Doornspijk     Sfeerfoto van tuinkantoor in Doornspijk

 

Standaard bestaan de wanden uit regelwerk met daarop gevelbekleding hetzij wel of niet geventileerd aangebracht. Additioneel kunnen wij de wanden ook isoleren en voorzien van wandbekleding aan de binnenzijde. De wanden kunnen wij voorzien van gipsplaten met stucwerk hetzij behangklaar of sausklaar. Daarnaast hebben wij ook diverse kant en klare oplossingen. Tal van mogelijkheden dus!

Om een effectieve bouw te garanderen wordt er zoveel mogelijk prefab gemaakt in de fabriek. Op de bouwlocatie zullen de prefab wanden tegen elkaar geplaatst worden en afgemonteerd. Afhankelijk van de bereikbaarheid is de mate van voorbereidingen. Voordelen van prefab bouwen zijn, een kortere bouwtijd en betere beheerbaarheid van de bouw aangezien factoren zoal weer etc. minder belemmerd kunnen werken.

 

 Plattegrond van het tuinkantoor in Doornspijk

 

Ook een kantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!