Aardbevingsbestendig bouwen met Jaro Houtbouw

Welkom op onze speciale pagina over aardbevingsbestendig bouwen! Omdat de gaswinning in de provincie Groningen aardbevingen veroorzaakt, is er steeds meer vraag en behoefte naar aardbevingsbestendige woningen in aardbevingsgebieden te Groningen en daarbuiten. Op zoek naar een aardbevingsbestendige woning omdat u gaat wonen in een aardbevingsgebied? Bouw een houtskeletbouw woning met Jaro Houtbouw! Wij bouwen aardbevingsbestendig in heel Nederland.

 

Aardbevingsbestendig bouwen met Jaro Houtbouw   Houtskeletbouw uit eigen fabriek voor aardbevingsbestendige woningen

 

Aardbevingsbestendig bouwen heeft meerdere voordelen

Met de bouwmethode ‘houtskeletbouw’ zijn er meerdere voordelen dan alleen aardbevingsbestendig bouwen. U kunt bij Jaro Houtbouw namelijk kiezen voor exclusief maatwerk! Los van het aardbevingsbestendige aspect, kunnen we uw woning uitvoeren zoals u het voor ogen heeft. Jaro Houtbouw is gespecialiseerd in deze vorm van maatwerk, welke wordt uitgevoerd in prefab gevelwanden van houtskeletbouw.

 

Aardbevingsbestendig bouwen in IJsselmuiden   Voordelen aardbevingsbestendig bouwen door Jaro Houtbouw

Aardbevingsbestendig bouwen

 

Wij bouwen aardbevingsbestendig met hout

Er wordt bij aardbevingsbestendig bouwen gekozen voor hout, omdat hout de schokken beter absorbeert dan steen. Daarbij heeft uw aardbevingsbestendige woning van hout milieuvriendelijke eigenschappen. Behalve de duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen van houtskeletbouw, maken wij uw woning ook nog eens geheel op maat! Dit doen we in onze eigen fabriek te Apeldoorn.

 

 

Aardbevingsbestendige houtskeletbouw woning

Woont u, of gaat u wonen in een aardbevingsgebied? Neem dan een wijs besluit en realiseer een aardbevingsbestendige houtskeletbouw woning. Met deze variant in houtbouw is het mogelijk om aardbevingsbestendige woningen te bouwen. Wij leveren volwaardige houten huizen op maat, geheel conform uw woonwensen.

 

Hoe ziet een aardbevingsbestendige woning eruit?   Houtskeletbouw woning met hout als binnenafwerking

 

Ook aardbevingsbestendig bouwen? Neem vandaag nog contact en realiseer een veilige woning met Jaro Houtbouw!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTSKELETBOUW ENERGIENEUTRAAL BOUWEN DAMPOPEN BOUWEN AARDBEVINGSBESTENDIG BOUWEN PREFAB BOUWEN