Bouw uw eigen vakantiewoning met Jaro Houtbouw

Westmaas
          Westmaas      
Woning Ter Aar
           Ter Aar          
Model Rijswijk
            Emst           
Woning Peize
             Peize          
Woning Wouwse Plantage
   Wouwse Plantage  

Uw eigen vakantiewoning bouwen? In het bezit van een kavel op een recreatiepark? Wij bouwen een houten vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien en op maat wordt geproduceerd conform uw wensen! Want wat kan het fijn zijn om de deur van uw woning te sluiten, de auto in te stappen en vakantie te vieren in uw eigen houten vakantiewoning! Verwezenlijk uw droom en bouw samen met Jaro Houtbouw een vakantiewoning van hout. Laat de drukte van alledag achter u en kom tot rust in uw eigen vakantieverblijf op maat. Een houten vlonder voor luxe chalet met tuinstoel   Een houten chalet met blauwe gevelbekleding (verticaal aangebracht)

 

 Ontvang deskundig advies voor uw houten vakantiewoning op maat!Een houten vakantiewoning kunt u luxueus, eenvoudig, groot of klein uitvoeren. Alles is mogelijk bij een vakantiewoning op maat, daarom trekken we veel tijd uit voor het inventariseren van uw wensen. Tijdens deze persoonlijke aanpak, leggen we u precies uit welke keuzes er gemaakt kunnen of moeten worden. Daarbij ontvangt u deskundig advies voor een gedegen fundament, krijgt u uitleg voor welke isolatie u kunt kiezen en helpen wij bij het ontwerp van de houten vakantiewoning op maat. De vakantiewoning van hout uitvoeren met meerdere slaapkamers? Gaat de wens uit naar een houten overkapping aan de vakantiewoning? Laat ons met u meedenken! 

 

Een houten vakantiewoning tussen de palmbomen met rode gevelbekleding   Sfeervolle inrichting van een houten vakantiewoning met onder andere een hangmat

 

  Internationaal een vakantiewoning bouwen? Dat kan!Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal een vakantiewoning bouwen behoort tot de mogelijkheden bij Jaro Houtbouw! De Belgische Ardennen, Frankrijk en Tsjechië zijn reeds bekend terrein. Zelfs Bonaire heeft bezoek gehad van Jaro Houtbouw. Er zijn maar liefst 15 vakantiewoningen van hout gerealiseerd. Iedere vakantiewoning van hout op dit recreatiepark is op maat gemaakt en uitgevoerd met duurzame materialen om invloeden van buitenaf op Bonaire tegen te gaan. Bekijk de prachtige foto’s van dit project, laat u inspireren en bouw ook een houten vakantiewoning op maat. 

 

Binnenkijken in de keuken van een vakantiehuisje op Bonaire   Geniet van een zomerse avond op Bonaire in een vakantiehuis van hout  

 

Een houten vakantiewoning kopen: wat is het kostenplaatje? Wat kost het eigenlijk: een houten vakantiewoning kopen? Dat is een goeie vraag! Er zijn heel veel interessante en niet onbelangrijke zaken die de uitvoering en het kostenplaatje van uw houten vakantiewoning bepalen. Hoe gaat u de vakantiewoning situeren op de kavel? Wordt het een riante keuken met kookeiland of gaat u voor extra ruimte in de woonkamer? Welk fundament moet er toegepast worden als u een vakantiewoning wilt aanschaffen? Aan de hand van uw budget, wensen en ideeën proberen we samen tot een goed ontwerp te komen. 

 

Moderne overkapping bij vakantiewoning van hout   Recreëren in een modern en nieuw vakantiehuis van hout

 

  Vakantiewoning op maat bouwenAls u kiest voor een eigen vakantieverblijf in Nederland, kunt u het ook gemakkelijk verhuren. Wij staan natuurlijk volledig achter onze duurzame kwaliteit en unieke werkwijze, waardoor u dat ook kunt vertalen naar de huurders van uw vakantiewoning. Maak het chalet compleet op maat en creëer een uitstraling zoals u het wenst. U bent bij ons niet gebonden aan een catalogus: elke vakantiewoning bouwen wij op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur.

 

 Cederen vakantiewoning midden in de natuur  Zinken dakgoot gemonteerd onder zadeldak met dakpannen 

 

Zelf een vakantiewoning bouwen? Kies voor exclusief maatwerk en bouw een vakantiewoning volledig naar wens!
CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS! 

 

HOUTEN RECREATIEWONING VAKANTIEWONING BOUWEN  GASTENVERBLIJF BOUWEN MANTELZORGWONING BOUWEN CHALET OP MAAT