• Home
  • Recreatiewoningen in Westmaas

Recreatiewoningen in Westmaas 650 x 550 cm.

Vakantiehuis aan het water uitgevoerd in hout en rode pannen

In de winter vond de montage plaats van 2 recreatiewoningen in Westmaas. In de Hoeksche Waard zijn twee prachtige en duurzame bouwwerken geplaatst. De vakantiewoningen zijn aan de buitenzijde voorzien van Western Red Cedar. De prachtige houten vakantieverblijven zijn modern en eigentijds uitgevoerd. Mede dankzij de verschillende daktypes is het een totaalplaatje geworden om trots op te zijn!

 

Breedtemaat ca. 650 cm
Dieptemaat ca. 550 cm.

Vanaf: € 62.950,-


offerte AANVRAGEN


Houten recreatiewoning aan het water in Westmaas    Modern recreatiechalet van hout aan het water

 

Twee prachtige en duurzame recreatiewoningen in Westmaas

 

Genieten aan het water in een recreatiewoning

Beide recreatiewoningen staan aan het water, het uitzicht is daardoor geweldig! Aan de voorzijde heeft onze opdrachtgever gekozen voor voldoende ramen. Op deze manier is er een optimale daglichttoetreding en kan men genieten van het uitzicht over het water. Ook genieten aan het water van een eigen recreatiewoning? Bouw een houten recreatiewoning met Jaro Houtbouw!

 

Montage houten recreatiewoningen in Westmaas    Opbouw houten vakantieverblijf van Jaro Houtbouw

 

Plaatsen dakelementen bij vakantiehuis met plat dak    Tevreden klanten bij oplevering van houten recreatiewoning

 

Duurzame gevelbekleding voor uw recreatiewoning

De eigentijdse recreatiewoningen zijn uitgevoerd met duurzame gevelbekleding in cederhout. Deze vorm van gevelbekleding staat bekend om zijn unieke kwaliteit en natuurlijke duurzaamheid! Het hout bevat geen harsgangen en is ca. 15 à 25 jaar vrij van schimmelaantasting. Los van het duurzame aspect, heeft deze gevelbekleding ook een authentieke en warme uitstraling. De gevelbekleding verkleurd op den duur en krijgt in de zon een zilvergrijze kleur, beide vakantiewoningen krijgen hierdoor een natuurlijke uitstraling. Ook een recreatiewoning bouwen met duurzame gevelbekleding? Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren!

 

Binnenzijde van een geïsoleerde vakantiewoning    Houten recreatiewoning met houtkachel

 

Ingerichte keuken bij vakantiehuis in Nederland    Houten afwerking binnenzijde recreatiewoning

 

Een winterharde recreatiewoning van hout

Onze recreatiewoningen worden gebouwd volgens bouwbesluit. Doordat de vakantieverblijven voldoen aan deze bouweisen, kunt u zelfs in de winter slapen in een recreatiewoning van hout. Een belangrijk onderdeel van deze bouweisen, is de manier van isoleren. Jaro Houtbouw weet hier alles van en isoleert u recreatiewoning optimaal. Het voordeel van een goed geïsoleerde recreatiewoning, is natuurlijk dat u er ook in de winter in kunt verblijven. Laat u inspireren en bouw ook een winterharde recreatiewoning met Jaro Houtbouw.

 

Zelfs in de winter slapen in een recreatiewoning van hout    Een goed geïsoleerde recreatiewoning

 

Bepaal de indeling van uw eigen recreatiewoning

Ieder vakantiehuis en houten recreatiewoning wordt door Jaro Houtbouw in eigen fabriek geproduceerd. Het uitdenken van de indeling en uitstraling, het maken van een productietekening en de inkoop van duurzame materialen geschiedt ook allemaal in eigen beheer. Doordat we alles in Apeldoorn op maat maken, kunnen we ieder detail verwerken in uw recreatiewoning van hout en kunt u de juiste indeling bepalen. Maatwerk is onze specialiteit en u zoveel mogelijk ontzorgen is onze grootste uitdaging!

 

Vakantiehuis aan het water uitgevoerd in hout en rode pannen    Vakantiewoning met plat dak en cederen gevelbekleding

 

Vakantie vieren in uw eigen recreatiewoning? Dat is pas genieten!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD RECREATIEWONINGEN IN WESTMAAS