Mantelzorgchalet

Een mantelzorgchalet is een prachtige oplossing als u, of een bekende, niet (meer) volledig zelfstandig kan wonen. De mantelzorgchalet zal volledig gebouwd worden naar uw wensen en behoeften. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de mantelzorgchalet ook alle ondersteuning biedt voor de zorg die nodig is. Zo kunnen de deuren extra breed worden uitgevoerd, zodat het mogelijk is om ook met een rolstoel mobiel te zijn in de chalet.

 

Mantelzorgchalet te Zwolle   Mantelzorgchalet in ceder te Zwolle

 

Mantelzorgchalet bouwen

Het bouwen van een mantelzorgchalet wordt volledig prefab gebouwd. Dit houdt in dat het bouwwerk in volledige panelen wordt geleverd. Naar de levering wordt de mantelzorgchalet opgebouwd. Door het gebruik van vooraf gefabriceerde panelen, kan een mantelzorgchalet op locatie vrij snel gebouwd worden.

 

Mantelzorgchalet in Leersum

 

Nieuwe mantelzorgchalet kopen

Een nieuwe mantelzorgwoning maakt het mogelijk om de mantelzorgwoning volledig aan te passen aan uw wensen en benodigdheden. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om een mantelzorgchalet te bouwen welke volledig past bij uw behoeften. Dit is ook direct het grote nadeel van een tweedehands mantelzorgchalet, deze zijn zeer lastig aan te passen aan uw wensen en behoeften.

 

Chaletbouw mantelzorg

Jaro houtbouw bouwt chalets altijd naar de wensen en behoeften van de klant. Hierdoor krijgt u een mantelzorgchalet welke volledig past bij uw benodigdheden. Daarnaast worden de mantelzorgwoningen zo gebouwd dat deze optimaal bereikbaar zijn voor gebruik met een rolstoel.

Mantelzorgchalet te Heerhugowaard   Mantelzorgchalet te Heerhugowaard actherzijde

 

Meer weten over exclusieve mantelzorgwoningen? Neem contact op met de houtbouwer van Nederland en laat een mantelzorgwoning bouwen!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!