Zorgwoning in de tuin

Een zorgwoning in de tuin biedt u de mogelijkheid zelfstandig te kunnen wonen, terwijl u toch de benodigde zorg krijgt van uw nabije zorgverlener. Door een dergelijke oplossing wordt de mantelzorger deels ontlast en kan de zorgontvanger toch de benodige zorg ontvangen. Dit zorgt voor een enigzins lagere druk op de mantelzorger, aangezien de eventuele reistijd voor de te bieden zorg extra druk opleverd.

 

Zorgwoning in de tuin

 

Zorgwoning bouwen

Een zorgwoning zal volledig aangepast moeten worden aan de benodigde zorg. Door dit gegeven is een zorgwoning door Jaro Houtbouw een geweldige uitkomst. Een nieuwe zorgwoning kan namelijk volledig naar uw zorgeisen gebouwd worden. Dit zorgt er voor dat de zorgwoning voldoet aan de eisen die de zorgontvanger nodig heeft.

 

Zorgunit in de tuin   Zorgunit in de tuin interieur

 

Zorgunit in de tuin

Een zorgunit in de van Jaro Houtbouw zorgt voor een zeer hoge kwaliteit zorgunit. Daarnaast biedt de zorgwoning extra leefcomfort voor zowel de zorgverlener als de zorgontvanger. Dit komt omdat de zorg dichter bij is, waardoor de zorg gemakkelijker van hogere kwaliteit kan worden. Daarnaast kan de zorgunit volledig aangepast worden aan de bestaande woning, zodat het geheel een van de woning samen met de zorgwoning tot een prachtig geheel worden.

 

Zorgwoning kopen

Het kopen van een zorgwoning is een investering die de waarde van van de bestaande woning verhoogd. Daarnaast biedt de zorgwoning een locatie voor de zorgverlener of zorgontvanger om dicht bij elkaar te wonen, dit zorgt voor een prettigere manier van zorgen en wonen voor beiden. Daarnaast blijft de zorgwoning een waarde vermeerdering van uw woning als de zorg vervalt, aangezien meer woonoppervlak zorgt voor een waardevermeerdering.

 

Ook een zorgwoning kopen? Er zijn diverse mogelijkheden! Neem daarom contact op met Jaro Houtbouw en bespreek uw wensen met onze adviseurs! 


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!