Houten mantelzorgwoning

Een houten mantelzorgwoning heeft een prachtige uitstraling. Daarnaast maakt hout het mogelijk om vele verschillende soorten bouwwerken te realiseren, zo vallen zowel landelijke als zeer moderne bouwwerken vallen binnen de mogelijkheden van hout. Daarnaast heeft hout een warme uitstraling, wat er voor zorgt dat de mantelzorgwoning ook deze kenmerken deelt.

 

Mantelzorgwoning van hout te Castricum

 

Hernieuwbare grondstof hout

Door te kiezen voor hout kiest u voor een hernieuwbare grondstof. De reden hiervoor is dat hout binnen 20 tot 120 jaar een nieuwe grondstof kan leveren, door aanplanting van nieuwe bomen. Daarnaast is hout een materiaal dat nadat het lange tijd in een constructie is gebruikt nog als brandstof gebruikt kan worden. Hierdoor is hout een zeer flexibele grondstof en uiterst duurzam, zolang de bossen waaruit het komt duurzaam worden beheerd.

 

 

Houten mantelzorgwoningwoning bouwen

Een houten mantelzorgwoning bouwen kan volledig prefab. Dit houdt in dat de mantelzorgwoning geleverd wordt in panelen, waardoor de mantelzorgwoning ter plaatsen binnen korte tijd wind en water dicht kan zijn. Daarnaast zorgt het bouwen van een mantelzorgwoning voor een waarde vermeerdering van uw bestaande woning.

 

Mantelzorgwoning voorzien van hout als prefab bouwwerk    Montage gevelwanden van houten woning met telekraan

 

Houten mantelzorgwoning prijzen

De prijs van een houten mantelzorgwoning is afhankelijk van vele verschillende zaken. De gebruikte houtsoort is een belangrijk onderdeel hiervan. Een ander onderdeel dat een groot deel van de prijs bepaald is het niveau van afwerking van de binnenzijde. Een ander aspect is de vorm van fundering, hierbij zijn enkele opties een betonvloer of schroefpalen.

 

Mantelzorgwoning van hout te Noordwijk

 

Meer weten over exclusieve mantelzorgwoningen? Neem contact op met de houtbouwer van Nederland en laat een mantelzorgwoning bouwen!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!