Bouw een praktijkruimte in de tuin!

Werken in een eigen praktijkruimte? Dat kan, als u kiest voor een praktijkruimte in de tuin van Jaro Houtbouw. Samen met de specialist in houtbouw, realiseert u een functioneel en goed geïsoleerd onderkomen om werk te verrichten. Voortaan knippen aan huis of een eigen pedicuresalon beginnen? Laat u verrassen door de mogelijkheden en bouw een houten praktijkruimte in de tuin.

 

Werkruimte aan huis? Bouw een praktijkruimte in de tuin!

 

Uw praktijkruimte wordt op maat gemaakt

Bij Jaro Houtbouw bent u aan het goede adres voor een unieke werkruimte in de tuin. Doordat we beschikken over een eigen fabriek, leveren wij alleen maar maatwerk! Hierdoor wordt iedere praktijkruimte op maat gemaakt, op deze manier kunnen we iedere wens vervullen en is er eigenlijk niets onmogelijk voor Jaro Houtbouw. Liever een praktijkruimte aanbouwen, in plaats van een praktijkruimte in de tuin? Ook daar kunnen wij u uitstekend bij helpen! Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten en laat u inspireren.

 

Verwijzing naar praktijkruimte achter een woning in Zwolle   Inrichting praktijkruimte van hout in Zwolle

 

Een praktijkruimte uit eigen fabriek

In Zwolle is ook een praktijkruimte van hout geleverd. Onze klant wou een praktijkruimte kopen die op maat gemaakt kon worden. Dankzij onze eigen fabriek, kunnen we alles op maat maken. Hierdoor is de praktijkruimte volledig naar wens uit te voeren en kwam het perfecte eindresultaat tot stand. Kortom: waarom zou u een praktijkruimte huren, als u het ook volledig op maat kan kopen? Uw wens staat centraal als we uw werk-/hobbyruimte in de tuin bouwen.

 

Praktijkruimte in de tuin bouwen? Wij leveren maatwerk!   Inrichting werk-/hobbyruimte van hout

 

Praktijkruimtes van Jaro Houtbouw: duurzaam en goed geïsoleerd

Als u een praktijk wilt beginnen, denk aan een knip- of pedicuresalon, dan is een goed geïsoleerde praktijkruimte een must! Voor een dergelijke werkplek in de achtertuin bent u bij Jaro Houtbouw aan het juiste adres. Onze duurzame materialen en unieke manier van produceren, zorgen ervoor dat we een onderhoudsarme praktijkruimte bouwen. Dit kan bij u aan huis, maar ook achter in de tuin. Bent u al enige tijd op zoek naar een werkruimte van hout? Neem dan contact op met Jaro Houtbouw en realiseer de indeling en uitstraling zoals u het wenst!

 

Voorzijde goed geïsoleerde en duurzame praktijkruimte   Een onderhoudsarme praktijkruimte van cederhout

 

Specialist in prefab bouwen

Doordat wij uw praktijkruimte produceren in houtskeletbouw, kunnen we prefab bouwen bij u in de tuin. Bij deze manier van houtbouw is het zelfs mogelijk een prefab praktijkruimte te bouwen. Hierdoor kunt u al snel genieten van een eigen praktijkruimte. Naast deze unieke manier van houtbouw, heeft u bij ons ook de keuze uit diverse materialen. Op de foto’s ziet u een praktijkruimte van cederhout, maar ook vuren, eiken en lariks komt voor in ons maatwerkprogramma. Kortom: zoekt u een praktijkruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialist in maatwerk en prefab bouwen!

Ook een praktijkruimte in de tuin te Horst

In Horst is door Jaro Houtbouw ook een praktijkruimte gebouwd in de tuin. Het stijlvolle atelier heeft een moderne uitstraling gekregen. De op maat gemaakte praktijkruimte dankt de uitstraling aan de eigentijdse kleur van het hout en de moderne vorm van het atelier. Gaat uw wens uit naar een landelijke praktijkruimte of bouwt u liever een praktijkruimte met een moderne uitstraling net als in Horst? Laat het ons weten en bouw een eigen praktijkruimte in de tuin.

 

Moderne praktijkruimte in de tuin

 

Bouw een eigen praktijkruimte in de tuin   Modern ingerichte houten praktijkruimte

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

ATELIER BOUWEN TUINKANTOOR BOUWEN SCHILDERSATELIER PRAKTIJKRUIMTE IN DE TUIN  HOUTEN TUINKAMER