• Home
  • Mantelzorgwoning

Mantelzorgwoning

Mantelzorgwoningen zijn een oplossing waarin de zorg verlener en de zorgontvanger dicht bij elkaar kunnen wonen, waardoor het verlenen van zorg toegankelijker wordt. Daarnaast bieden mantelzorgwoningen een optie voor de bewoner om nog zelfstandig te blijven wonen, terwijl er toch de benodigde verzorging kan worden geleverd.

 

 

Mantelzorgwoning bouwen

Een houten mantelzorgwoning bouwen zal volledig maatwerk gebeuren. De bouwwerken zijn volledig maatwerk en worden prefab gebouwd. Hierdoor kan een mantelzorgwoning op locatie relatief snel gebouwd worden. In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het bouwen van een mantelzorgwoning. Het is uiteraard ook mogelijk om een mantelzorgwoning te bouwen voor de zorgverlener, hierdoor kan de zorg ontvanger in de eigen woning blijven wonen. 

 

Mantelzorgwoning prefab bouwen   Mantelzorgwoning bouwen Schuifpui

 

Mantelzorgwoning kopen

Bij het kopen van een mantelzorgwoning is het belangrijk om een mantelzorg te kiezen welke volledig aansluit bij uw wensen. Hierin kan Jaro Houtbouw u optimaal helpen, aangezien het geheel aangepast kan worden naar uw wensen. Hierdoor krijgt u een mantelzorgwoning die volledig bij uw levensstijl past.

 

Meer weten over exclusieve mantelzorgwoningen? Neem contact op met de houtbouwer van Nederland en laat een mantelzorgwoning bouwen!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!