• Home
  • Maatwerk oplossingen
  • Woning op maat

Wij leveren iedere houten woning op maat!

Laat woonwensen in vervulling gaan en bouw uw eigen houten woning op maat! Met Jaro Houtbouw uit Apeldoorn kunt u een woning op maat bouwen, op deze manier komt het eindresultaat tot stand zoals u het altijd al in gedachten heeft gehad. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Realiseer een woning waarbij de woonkosten zeer laag zijn. Realiseer een gezond woonklimaat door te kiezen voor natuurlijke isolatiematerialen, de meest duurzame gevelbekleding en een onderhoudsarme vorm van dakbedekking. Uw houten woning op maat uitvoeren met een punt- of plat dak? Alles is mogelijk bij uw huis van hout!

 

Woning met zonnepanelen, rode dakpannen en zwarte gevelbekleding    Ingerichte woonkamer met rode stoelen en banken

Woning op maat type 'IJsselmuiden'

 

 

Een houten woning bouwen zoals u het in gedachten heeft!

Uw eigen houten woning bouwen, geheel conform uw wensen: wie wil dat nou niet? Vaak kiest men voor de standaard, zoeken naar een woning die te koop wordt aangeboden op internet of turen in de etalage van de plaatselijke makelaar. Maar waarom kiest u niet voor een houten woning op maat? Gewoon zoals u het in gedachten heeft! Staat energieneutraal bij u centraal? Wilt u een unieke houten woning bouwen? Informatie nodig met betrekking tot de fundering van uw woning? Neem contact op met onze woningbouwspecialist, laat u adviseren en zie wat er allemaal mogelijk is als u kiest voor maatwerk van Jaro Houtbouw!

 

Tevreden klanten en onze projectleider bij de oplevering van een houten huis    Prachtig houten huis met rode dakpannen, zonnepanelen en lariks gevelbekleding

Woning type 'Elspeet'

 

 

Jaro Houtbouw ontzorgt bij een woning op maat!

Behalve het aanbieden van exclusief maatwerk, willen wij u ook zoveel mogelijk ontzorgen! Het ontzorgen van onze klant zal ook bij u de doorslag geven. Aan de hand van onze ervaring en het deskundige advies kunnen we u eenvoudig verder helpen bij de bouw van uw woning op maat. Zo zijn er soms twijfels en vragen waar wij u antwoord op kunnen geven. Vragen bij de aankoop van uw kavel bijvoorbeeld. Eenvoudige zaken als de stand van de zon ten opzichte van uw bouwkavel, de vorm en ligging en nog veel meer aspecten zijn belangrijk en moeten in kaart worden gebracht bij de aanschaf van uw kavel. Wij kunnen u hierbij helpen en bouwen iedere woning op maat.

 

Rietgedekte woning met stenen muur welke is gekeimd    Woning met zadeldak voorzien van rieten dakbedekking

Rietgedekte woningen in 'Elspeet' en 'Bergen'

 


Aanschaf bouwkavel voor woning op maat

Natuurlijk gaat u voor uw nieuwe bouwkavel niet over één nacht ijs. Er zijn nu eenmaal diverse aspecten die bij de aankoop van bouwgrond een rol spelen. Houdt bijvoorbeeld rekening met de gemeentelijke voorschriften. Is er een schoongrondverklaring? Moet er misschien gesloopt worden en is hier reeds een vergunning voor? Hoe diep moet er gefundeerd worden voor uw nieuwe woning, is heiwerk noodzakelijk? Er komt veel kijken bij de aanschaf van de bouwkavel en het bouwen van uw woning op maat. Vraag onze adviseur gerust de hemd van het lijf!

 

Houten woning op maat uitgevoerd met dakpannen en een dakraam    Prachtig huis in de vrije natuur, er staat ook een houten schuur

Woning type 'Sterksel'

 

 

Adviseur en architect voor exclusief maatwerk

We ondersteunen u in het uitdenken en samenstellen van uw houten woning op maat. Onze adviseur kan dit doen middels een offerte, onze architect kan u hierbij helpen met een eerste schetsontwerp. Met deze nuttige informatie kunt u verder brainstormen en het realiseren van uw eigen woning hierdoor dichterbij dan uw denkt. Omdat het maatwerk is, kunnen we uw woning eenvoudig en volledig op maat bouwen. Behalve de indeling, kan ook de uitstraling grotendeels door u bepaald worden. Laat u adviseren door onze woningbouwadviseur en architect en bouw uw woning op maat!

 

Houten puntgevel bij woning met twee raamkozijnen    Houten woning met gemetselde schil en hout in de topgevel

Woning op maat type 'Ermelo'

 


Ook een woning op maat laten bouwen? Er zijn diverse mogelijkheden! Neem daarom contact op met Jaro Houtbouw en bespreek uw wensen met onze adviseurs! 


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!