• Home
  • Rietgedekte woning in Bergen

Rietgedekte woning in Bergen

Een eigen huis bouwen? Dat gaat eenvoudiger dan u misschien durft te dromen. Maak gebruik van de mogelijkheden die Jaro Houtbouw u kan bieden, en geniet net als onze opdrachtgever in Bergen van een rietgedekte woning op maat! Op deze pagina ziet u foto’s uit onze fabriek, het transport van de houtskeletbouw wanden, de opbouw van de rietgedekte woning en het prachtige eindresultaat.

 

Rietdekken woning in Bergen    Eindresultaat rietgedekte woning in Bergen

 

Een rietgedekte woning van A tot Z

Voor de rietgedekte woning in Bergen is alles verlopen via Jaro Houtbouw. Van A tot Z proberen we op deze manier iedere opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen. Het complete houtskeletbouw is geproduceerd in onze fabriek te Apeldoorn, vervolgens is het vakkundig ter plekke opgebouwd door eigen monteurs. Het fundament, de installaties en rieten kap zijn, in samenwerking met Jaro Houtbouw, uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven.

 

Aanbrengen heipalen in Bergen    Betonfundering houten woning in Bergen

 

Gereed maken houtskeletbouw in eigen fabriek    Voordeur en andere houten kozijnen voor het houten huis

 

Houtskeletbouw uit eigen fabriek

De actiefoto’s zijn genomen in onze fabriek te Apeldoorn. Hier wordt alles door onze ervaren timmerlieden op maat gefabriceerd. Wij voeren iedere woning uit in houtskeletbouw en kunnen daardoor snel en effectief bouwen. Mede dankzij deze bouwmethode plaatsen we in mum van tijd een houten huis! Wilt u een bezoek brengen aan onze fabriek in Apeldoorn? Dat is mogelijk, vul het contactformulier in of bel/mail ons!

  

Nokbalken voor rietgedekte woning in Bergen    Houten gevelwanden voor HSB woning in Bergen

 

Transport houtskeletbouw gevelwanden voor woning van hout    Levering prefab gevelwanden houten huis in Bergen

 

Een rietgedekte woning met landelijke uitstraling

Het complete houtskeletbouw is na de productie getransporteerd naar Bergen. De vrachtwagens die het voor ons vervoeren zijn uitgevoerd met een kraanfunctie, waardoor we het ter plekke eenvoudig kunnen opbouwen. Het trekt altijd veel bekijks, want al in korte tijd staat het complete houtskeletbouw! De natuurlijke gevelbekleding, de charme van riet en het typische ronde raam in de nok creëren een landelijke uitstraling.

 

Kraan van vrachtwagen tijdens montage houten huis met rieten kap    Bouwsteigers op de bouwkavel voor rietgedekte woning in Bergen

 

Houten woning in aanbouw    Houten huis op maat door Jaro Houtbouw

 

Een woning met riet

Het heeft altijd iets speciaals: een woning met riet. Het ambachtelijke werk wat eraan voorafgaat en het prachtige eindresultaat geven een woning met riet een authentieke uitstraling! Het riet, zowel aangebracht bij de woning als het bijgebouw, is middels gemetselde nokvorsten afgewerkt. Ook een rietgedekte woning bouwen?

 

Aanbrengen riet op woning en bijgebouw van hout    Ambachtelijke rietdekker

 

Dezelfde stijl als de rietgedekte woning

Behalve de rietgedekte woning, is er ook een houten bijgebouw gerealiseerd. Eenheid is belangrijk, daarom is de ‘Mini Me’ uitgevoerd in dezelfde stijl als de rietgedekte woning. Zoals u kunt zien komt onder andere het karakteristieke ronde raam weer terug in de voorgevel en is ook het bijgebouw uitgevoerd met een rieten kap.

 

Bijgebouw in dezelfde stijl als de rietgedekte woning    Achterzijde bijgebouw en rietgedekte woning

 

Binnenzijde rietgedekte bijgebouw in Bergen    Gemetselde nokvorsten op rieten kap van bijgebouw in Bergen

 

Uw woning op maat!

Ook een rietgedekte woning laten bouwen, maar dan wel zoals u het wenst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen uw woning op maat en leveren het op zoals u het wenst. Gaat u de wanden behangen, of wilt u de wanden sausen? Kies voor de ervaring en diversiteit van Jaro Houtbouw en realiseer ook een rietgedekte woning op maat met Jaro Houtbouw. 

 

Rietgedekte woning in Bergen    Binnenzijde houten huis in Bergen

 

Badkamer in luxe rietgedekte woning    Luxe vrijstaande woning met dubbele douche

 

Benieuwd naar de mogelijkheden, ook een rietgedekte woning laten bouwen met bijgebouw? Neem vrijblijvend contact op!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD RIETGEDEKTE WONING IN BERGEN