Mantelzorgwoning kopen

Een mantelzorgwoning kopen is een prachtige oplossing voor het geven van zorg. Bij het kopen van een mantelzorgwoning is het zeer belangrijk dat het volledig naar uw wens is. Hierdoor is het kopen van een maatwerk mantelzorgwoning een uitstekende optie, aangezien uw wensen centraal staan in het ontwerp van de mantelzorgwoning. 

 

Mantelzorgwoning Leersum kopen

 

Tweedehands mantelzorgwoning kopen

Een tweedehands mantelzorgwoning kopen is een optie die veel mensen overwegen. Het grote nadeel aan deze optie is echter, dat het ontwerp binnen en buiten volledig vast staat en niet aanpastbaar aan uw situatie. Door een nieuwe mantelzorgwoning bij Jaro Houtbouw te kopen kunt u een volledig nieuw bouwwerk creëeren wat volledig past bij uw wensen voor inrichting en de situatie van huidige woning.

 

Mantelzorgwoning Mariënheem kopen   Mantelzorgwoning Mariënheem met carport kopen

 

Mantelzorg chalet te koop

Een mantelzorg chalet kopen is een optie welke wij volledig kunnen aanpassen naar uw wensen. Daarnaast mag een mantelzorg chalet of mantelzorgwoning ook vaak gewoon blijven staan nadat de mantelzorg komt te vervallen. Daarnaast leidt extra leefruimte ook tot een waarde vermeerdering van uw woning.

 

Mantelzorgwoning Heerhugowaard kopen

 

Prijs kopen mantelzorgwoning

De prijs van een mantelzorgwoning is afhankelijk van vele verschillende zaken. Een belangrijke factor is de gevelbekleding, verder zijn de binnenwandafwerking en technische installatie zeer belangrijke factors. Wilt u weten hoeveel een mantelzorgwoning in uw situatie kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!