Atelier in de tuin bouwen? Wij leveren maatwerk!

  

Model Haarlem
   Atelier Haarlem   
Model Amsterdam
 Atelier Amsterdam 
Model Rijswijk
    Atelier Rijswijk   
Model Zwolle
     Atelier Zwolle    
Model Lelystad
    Atelier Lelystad   


Bouw een atelier in de tuin met Jaro Houtbouw en creëer een praktijkruimte of werkplek op maat, om uw talent en hobby uit te oefenen. Het is eenvoudiger dan u denkt, een houten atelier is namelijk compleet op maat verkrijgbaar. De ateliers van Jaro Houtbouw kunnen we daarbij van alle gemakken voorzien en compleet geïsoleerd aanleveren. Een atelier in de tuin moet voldoen aan uw wensen. Wij bieden u hierin de oplossing, door een breed aanbod aan te bieden van diverse gevelbekledingen voor de buitenwand van uw nieuw te bouwen atelier! Neem gewoon eens contact op, kom langs in Apeldoorn of laat onze adviseur langskomen voor een vrijblijvend gesprek over uw nieuwe atelier van hout.


 

Werkbank met tekeningen en bureaulamp   Hobbyen in eigen atelier

 

Werkruimtes en schildersateliers in de tuin

Verhuizen komt minder vaak voor, hierdoor wordt er rondom en binnenshuis veel geïnvesteerd. Hetzelfde geldt voor bijgebouwen of ateliers in de tuin. Er is meer vraag naar dergelijke ruimtes, het komt daardoor steeds vaker voor dat we schildersateliers of functionele werkruimtes in de tuin bouwen. De wens van onze klant proberen we optimaal te vervullen, door iedere vorm van maatwerk aan te bieden. Op deze manier kan het atelier compleet uitgevoerd worden, zoals u dat wenst! Ook een atelier bouwen in de tuin? Neem contact op met onze adviseur!

 

Naar binnen kijken bij een houten atelier   Achtertuin in Amsterdam met houten atelier

Atelier type 'Noord-Amsterdam'

  

Hobbyen in een eigen tuinatelier

Van schildersatelier op maat, tot functionele werkruimtes van hout: bij ons bent u aan het juiste adres. Benieuwd wat we allemaal kunnen, hoe wij te werk gaan? Bel gerust of stuur ons uw wensen toe per e-mail en laat u verrassen. Schilderen in alle rust, hobbyen in een eigen tuinatelier? Uw atelier bouwen we in korte tijd op, waardoor het sneller gerealiseerd kan worden dan u denkt!

 

Binnenzijde schildersatelier in Lelystad   Tuinatelier voor workshops in Lelystad

Atelier type 'Lelystad'

  

Houten atelier bouwen? Wij zijn de specialist!

Beeldend kunstenaar of tijdloos hobbyen? Wij begrijpen de wens en bouwen voor u ateliers in alle vormen en maten. Jaro Houtbouw, de specialist in maatwerk gaat u ontzorgen en helpen aan een atelier in de tuin. Kom volledig tot rust, geef diverse workshops en geniet al op korte termijn van uw houten atelier. Onze ervaring en kundigheid op het gebied van houtbouw, bieden u de mogelijkheid om ieder detail te verwerken in uw maatwerk-atelier.

 

Atelier van cederhout in Amsterdam   Detail van een raamkozijn bij houten atelier

Atelier type 'Amsterdam'

  

Productie van uw houten atelier

De constructie van uw houten atelier wordt conform uw wensen en een professionele tekening van onze moduleur op maat gemaakt! Kom tijdens de productie, onder het genot van een bakje koffie, kijken in onze fabriek te Apeldoorn en volg de productie van het atelier op de voet. Uw atelier kan misschien wel prefab geplaatst worden, zodat u nog sneller kunt genieten van uw unieke hobby in een tuinatelier van hout.

 

Zwart geschilderd atelier in de tuin   Gezellige inrichting van houten tuinkantoor

Atelier type 'Haarlem'

  

Een atelier bouwen om tot rust te komen? Dat kan!

U kunt het atelier aanschaffen voor extra ruimte in de tuin, misschien wel om de zomeravonden in door te brengen zodat het fungeert als houten tuinhuis. Het kan echter ook ingericht worden als studeerkamer of werkruimte. In Assen ziet u het perfecte voorbeeld van een royaal houten atelier, met genoeg ruimte voor een bank, meerdere stoelen en tafels of kasten. Kom tot rust op een slaapbank of beoefen uw hobby in een eigen atelier waar u niet gestoord zult worden. Kies voor natuurlijke materialen die bij zullen dragen aan een rustig onderkomen in de achtertuin. Kortom, laat ons een atelier bouwen voor uw rust!

 

De binnenkant van een werkruimte, met een bank en tafel   Modern houten atelier, achterin de tuin

Atelier type 'Assen'

  

Wilt u ook een atelier bouwen in de tuin en hiervoor een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons via onderstaande knop!

ATELIER BOUWEN TUINKANTOOR BOUWEN SCHILDERSATELIER PRAKTIJKRUIMTE IN DE TUIN HOUTEN TUINKAMER