• Home
  • Basisuitvoeringen
  • Basisuitvoering Amsterdam

Basisuitvoering Amsterdam 650 x 350 cm.

Houten kantoorruimte van cederhout met plat dak

Ervaar hoe fijn het is om eigenaar te zijn van een eigen atelier in de tuin! In Amsterdam gingen ze u voor, daar hebben we een houten atelier gebouwd in de afmeting 650 x 350 cm. Het stijlvolle en eigentijdse atelier is uitgevoerd met duurzame materialen. De verticaal aangebrachte gevelbekleding zorgen voor een moderne sfeer in de tuin te Amsterdam. Bestel basisuitvoering Amsterdam en geniet van uw eigen atelier.

 

Breedtemaat ca. 650 cm
Dieptemaat ca. 350 cm.

Vanaf: € 30.950,-


offerte AANVRAGEN


 

Basisuitvoering Amsterdam 650 x 350 cm.

 


Binnenafwerking basisuitvoering Amsterdam

 

Uw houten atelier in de tuin!


Basisuitvoering Amsterdam is een reeds geplaatst atelier in de tuin. De eigentijdse uitstraling van het atelier wordt behaald door de verticaal aangebrachte gevelbekleding, zo gaan we dat ook bij u doen! Daarbij is de riante schuifpui van kunststof een prachtige toevoeging die past binnen de stijl van het atelier. U bepaald natuurlijk zelf de indeling, waardoor u het houten atelier geheel naar wens kunt inrichten. Ook een atelier of geïsoleerd tuinhuis bouwen van duurzame materialen? Kies voor 'Basisuitvoering Amsterdam' van Jaro Houtbouw!

 


Bouwen in Amsterdam met Jaro Houtbouw

 

De ongekende voordelen:

 

 Volledig geïsoleerd: voor vier seizoenen plezier!

 Onderhoudsarm: door duurzame materialen!

 Een unieke uitstraling: modern en eigentijds!

 Inclusief montage: door ervaren timmerlieden!

Prijs op aanvraag (maatwerk mogelijk)!

 

offerte aanvragen


Basisuitvoering atelier in Amsterdam

 

Specificaties basisuitvoering Amsterdam:


  • Het fundament bestaat uit een hardhouten funderingsregel en schroefpalen (125 cm.). Andere fundamenten mogelijk op aanvraag.
  • Uw atelier wordt uitgevoerd met een geïsoleerde houten vloer.
  • De duurzame gevelwanden zijn geïsoleerd, voorzien van folies en gevelbekleding van thermisch gemodificeerd hout (klasse 1-2)!

  • Voor een stijlvolle en warme uitstraling, is de binnenzijde van uw duurzame atelier uitgevoerd met houten interieur beplating.
  • Aan de voorzijde plaatsen we een kunststof hefschuifpui in kleur!
  • Het atelier is incl. duurzame bitumineuze dakbedekking en HWA.

Kozijn in houten atelier te Amsterdam

 

Wij bouwen nauwkeurig en snel


De basisuitvoering zoals u het hier ziet, wordt door Jaro Houtbouw nauwkeurig en snel opgebouwd. Wij leveren het complete atelier dus inclusief montage. Doordat wij alles in eigen fabriek produceren, kunnen we alles kant-en-klaar maken en prefab bouwen. Dankzij deze unieke werkwijze kunt u al op korte termijn genieten van een eigen atelier of houten tuinkantoor. Neem vrijblijvend contact op voor basisuitvoering Amsterdam.

 

offerte AANVRAGEN