• Home
  • Maatwerk oplossingen
  • Chalet op maat

Bouw een houten chalet op maat!

Westmaas
          Westmaas      
Woning Ter Aar
           Ter Aar          
Model Rijswijk
            Emst           
Woning Peize
             Peize          
Woning Wouwse Plantage
   Wouwse Plantage  

Een chalet op maat is de veelzeggende benaming van een houten buitenverblijf. U denkt misschien direct aan een prachtige vakantiewoning of sfeervol gastenverblijf. Voor de ander kan een houten chalet op maat ook fungeren als tuinhuis of praktijkruimte. Door te kiezen voor de maatwerk mogelijkheden van Jaro Houtbouw en zelf een chalet op maat te ontwerpen, komt het perfecte eindresultaat tot stand! Kiest u voor uitzicht over de achtertuin, of komt uw houten chalet op een vakantiepark waar de privacy gewaarborgd moet worden? Alles is mogelijk met de specialist in chaletbouw!

 

Modern maatwerk chalet, geplaatst aan het water   Luxe chalet gebouwd aan het water door Jaro Houtbouw

Chalet type 'Westmaas'

 

Jaro Houtbouw bouwt uw chalet op maat

Heeft u een recht perceel, waarbij we het chalet moeten uitvoeren als rechthoek? Of wenst u het chalet in een L-vorm? Is er een bestaand fundament of moet het een mobiel chalet op een betonvloer gebouwd worden? Wij denken mee en begrijpen als geen ander dat een ieder zijn of haar verschillende eisen, wensen en ideeën heeft. Alleen met een chalet op maat bent u er zeker van dat iedere wens verwerkt wordt, niet alleen qua indeling maar ook wat betreft de uitstraling. Waarom zou u kiezen voor een standaard chalet met Scandinavische uitstraling, als u houdt van een strak en modern design? Inderdaad! Kies daarom voor maatwerk en realiseer een duurzaam chalet op maat!

 

Gezellige inrichting van vakantieverblijf met een bank, twee stoelen en tafel   Houten chalet op maat in bosrijke omgeving

Chalet type 'Hollandsche Rading'

  

Een chalet op maat uit eigen fabriek

Jaro Houtbouw is gespecialiseerd in chaletbouw! Denk hierbij niet aan een fabriekshal waar slechts enkele soorten chalets in meervoud geproduceerd worden. Nee, Jaro Houtbouw levert exclusief maatwerk en bouwt ieder chalet op maat! We hebben een professionele en moderne fabriek. Hier vervaardigen we met behulp van machines kant en klare (prefab) gevelwanden. Omdat we dit in onze fabriek doen, kunnen we snel handelen en efficiënt een chalet bouwen op de bouwplaats. We brengen een compleet pakket mee. Als de fundering eenmaal ligt, of het chaletonderstel met wielen ligt klaar: staat uw houten maatwerk chalet in twee dagen tijd!

 

Chalet op maat uitgevoerd met blauwe gevelbekleding en een zinken goot   Vakantiehuisje met vlonder en houtkachel

Chalet type 'Noordwijkerhout'

 

De uitstraling van uw houten chalet

Heeft u al concrete ideeën, is er misschien zelfs al een schetstekening? Laat het ons weten en ontvang deskundige advies voor het bouwen van uw eigen chalet op maat. Voor welk daktype moet u bijvoorbeeld kiezen, welke details zijn belangrijk om tot de uitstraling te komen zoals u het wenst en voor welke materialen kiest u? Allerlei aspecten waar wij u graag in willen en kunnen adviseren. Wij bouwen tenslotte alles op maat en volgens bouwbesluit, waardoor er enorm veel mogelijk is. Bekijk foto’s op onze website en laat u inspireren voor uw eigen vakantiewoning of wintervast-chalet op maat.

 

Vakantiewoning met cederen gevelbekleding, geplaatst in de bossen   Chalet van hout met inpandige luifel en landelijk tuinset

Chalet type 'Castricum'

 

Chalet laten bouwen? Kies voor maatwerk!

Ook een chalet op maat laten bouwen? Wij kijken uit naar uw interesse! Neem contact op via mail of telefoon en bespreek uw wensen met onze adviseurs! Door de persoonlijke aanpak, het centraal zetten van uw ideeën en het verlenen van deskundig advies: komen we samen tot een perfect ontwerp van uw houten chalet op maat. Laat u inspireren door reeds gerealiseerde houten chalets. De exclusiviteit spat ervan af en dat zal bij u niet anders zijn! Neem vandaag nog contact op, kies voor maatwerk en bouw een chalet op maat.

 

Kies ook voor maatwerk en bouw een chalet op maat

Maatwerk chalets in Westmaas

 

Ook een chalet op maat laten bouwen? Neem contact op met Jaro Houtbouw en bespreek uw wensen met onze adviseurs!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN RECREATIEWONING VAKANTIEWONING BOUWEN  GASTENVERBLIJF BOUWEN MANTELZORGWONING BOUWEN CHALET OP MAAT