• Home
  • Recreatiewoning in Emst

Recreatiewoning in Emst

 Voorkant van de recreatiewoning in Emst

De recreatiewoning in Emst is uitgevoerd met Red Cedar gevelbekleding. Dit geeft de woning een prachtige uitstraling en zorgt tevens dat de woning prachtig in zijn natuurrijke omgeving past. De recreatiewoning is naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd. Opnieuw een prachig resultaat voor Jaro Houtbouw!

 

Breedtemaat ca. 1100 cm.

Dieptemaat ca. 600 cm.

Vanaf: € 120.950,--


offerte AANVRAGEN


 Zijkant van de recreatiewoning in Emst     Achterkant van de recreatiewoning in Ems

 

De gevelbekleding bestaat uit Red Cedar, deze houtsoort staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit. De kenmerkende eigenschappen van ceder zijn: duurzaam, licht van gewicht, zeer stabiel, goed bewerkbaar en het hout heeft een rechte draad met een zeer fijne nerfstructuur. Het hout kan uitstekend onbehandeld toegepast worden waardoor het met de tijd gaat vergrijzen. Uiteraard kan het hout ook behandeld worden met verf of lak. Red Cedar is zeer vormvast, dit betekent dat het minimaal krimpt en uitzet. Kortom, een perfecte keuze om uw bouwwerk mee te bekleden.

 

 Detail van de recreatiewoning in Emst     Detail van recreatiewoning Emst

 

De luifel is voorzien van DumoWood, dit heeft een prachtige kleur, de intens diepbruine kleur van DumoWood ontstaat tijdens een zeer milieuvriendelijk bewerkingsproces. Met thermische modificatie veranderen de ruwe, onbehandelde planken in een oersterke, isolerende gevelbekleding. Door de hitte van stoom verandert de houtcelstructuur waardoor de planken minder vatbaar zijn voor schimmels en een langere levensduur verkrijgen. Kortom: een duurzaam en betaalbaar eindproduct dat naadloos aansluit op het klimaat in Nederland.

De kozijnen van de woning zijn aan twee kanten in kleut gespoten, dit is uitzonderlijk maar zorgt voor een prachtige uitstraling. Bij Jaro Houtbouw is veel mogelijk! De recreatiewoning is uitgerust met een stevig en duurzaam dak. Jaro Houtbouw heeft gebruik gemaakt van een extra stevige constructie zodat het later mogelijk is om later zonnepanelen te plaatsen of een groendak te maken. 

 

 Sfeer van de recreatiewoning in Emst     Overzicht van de recreatiewoning in Emst

 

Plattegrond van de recreatiewoning in Emst

Jaro Houtbouw gaat bij al zijn werkzaamheden uit van de wensen van de klant. We brengen al uw wensen in kaart en gaan daarna over tot het realiseren van uw bouwwerk. Het bouwen van uw recreatiewoning wordt gedaan door zeer ervaren monteurs die gebruik maken van de beste materialen. We bouwen onze projecten zoveel mogelijk prefab, dit betekent dat de wanden in de fabriek gemaakt worden en op uw locatie wordt de woning in elkaar gezet. Hierdoor besparen we veel tijd en kunnen we de overlast op uw locatie zoveel mogelijk beperken. Door korte lijntjes te houden tussen de opdrachtgever en de uitvoerder kunnen we een vlot verloop van de bouw garanderen. Door deze werkwijze hebben we al veel woningen naar volle tevredenheid van de klant oppgeleverd, zo ook deze prachtige woning in Emst. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!