Tuinkantoor bouwen? Wij zijn de specialist!


Model Haarlem
 Tuinkantoor Haarlem 
Model Amsterdam
   Tuinkantoor A'dam   
Model Rijswijk
 Tuinkantoor Rijswijk  
Model Zwolle
  Tuinkantoor Zwolle   
Model Lelystad
  Tuinkantoor Lelystad 

 

Ook een houten tuinkantoor bouwen en voortaan comfortabel vanuit de achtertuin werken? Welkom bij de specialist, wij bouwen uw tuinkantoor op maat! U bent niet de eerste die kiest voor een eigen tuinkantoor of geïsoleerde werkplek in de tuin. Het komt namelijk steeds vaker voor dat men werkt van huis uit. Als er echter geen ruimte is voor werken binnenshuis, dan kiest men steeds vaker voor een kantoorruimte in de tuin. Een geïsoleerd tuinkantoor fungeert als volwaardige werkruimte en kan volledig naar wens worden ingericht. Kortom thuiswerkers: realiseer zelf een houten kantoor in de tuin en laat ons een duurzaam tuinkantoor bouwen!

 

 

Tuinkantoor met plat dak in Rijswijk   Tuinkantoor in de tuin voor meer ruimte

Houten tuinkantoor type 'Rijswijk'

  

Een houten tuinkantoor op maat!

Jaro Houtbouw produceert houten tuinkantoren in haar eigen fabriek te Apeldoorn! Wij doen dit conform de wens van onze klant en bouwen uw houten tuinkantoor op maat. Een kantoor van hout voor in de tuin, bestaat hoofdzakelijk uit duurzame materialen en heeft hierdoor een zeer lange levensduur. Behalve het leveren van een houten tuinkantoor, kunnen wij ook zorg dragen voor het fundament en de vergunning! Raadpleeg onze adviseur, laat u inspireren door reeds gerealiseerde projecten en bouw een tuinkantoor op maat!

 

Een groot kantoor van hout in de achtertuin   Ruim kantoor met genoeg zitplaatsen

Tuinkantoor type 'Horst'

  

Creëer een optimaal werkklimaat en kies voor een geïsoleerd tuinkantoor

Heeft u een prachtige idee voor een tuinkantoor op maat? Staan uw wensen al papier? Deel ze met onze adviseur en brainstorm verder over het beste idee voor een eigen tuinkantoor op maat. Een tuinkantoor moet goed geïsoleerd zijn. We denken hierbij niet alleen aan thermische isolatie, maar ook geluidsisolatie. Op deze manier creëert u met Jaro Houtbouw een goed geïsoleerd tuinkantoor, voor een optimaal werkklimaat. Denk verder aan de afmetingen van uw tuinkantoor en maak de indeling zoals u het voor ogen heeft. Maak het tuinkantoor passend en volledig naar wens!

 

Praktijkruimte van binnen met een bureau als werkplek   Vooraanzicht tuinkantoor van hout

Houten tuinkantoor type 'Zwolle'

  

Kies voor een duurzaam tuinkantoor van hout!

Ontzorg uzelf en kies voor een onderhoudsarm en duurzaam tuinkantoor van hout. Met ons brede scala aan materiaalsoorten kunt u bij Jaro Houtbouw bijvoorbeeld kiezen voor de meest onderhoudsarme vorm van gevelbekleding. Denk hierbij aan een tuinkantoor van cederhout, of een kantoorruimte in de tuin met lariks gevelbekleding. Door te kiezen voor een duurzaam tuinkantoor van hout, kunt u extra lang genieten van uw eigen werkruimte in de tuin én gaat de apparatuur in uw goed geïsoleerde tuinkantoor gegarandeerd langer mee!

 

Een tuinatelier midden in Utrecht   Gevelbekleding van hout geschilderd met Zweedse verf

Geïsoleerd kantoor van hout type 'Utrecht'

 

Bouw een geïsoleerd kantoor van hout in de tuin

De uitstraling voor een geïsoleerd kantoor in de tuin kunt u zelf bepalen. Er zijn diverse soorten gevelbekleding verkrijgbaar, waarmee u voor een groot deel de uitstraling van uw houten tuinkantoor bepaalt. Daarbij kunt u de beplanking door Jaro Houtbouw horizontaal of verticaal aan laten brengen, op deze manier creëert u visueel het gewenste aanzicht bij uw kantoor in de tuin. Door te kiezen voor een tuinkantoor van hout, kunt u extra lang genieten van uw eigen werkruimte in de tuin én gaat de apparatuur in uw goed geïsoleerde tuinkantoor gegarandeerd langer mee!

 

Geisoleerd tuinkantoor van hout in Rijswijk   Aftimmering onderzijde luifel met lichtspots


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op en laat ons een goed geïsoleerd tuinkantoor bouwen!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

ATELIER BOUWEN TUINKANTOOR BOUWEN SCHILDERSATELIER PRAKTIJKRUIMTE IN DE TUIN  HOUTEN TUINKAMER