• Home
  • Houten tuinkantoor in Rijswijk

Tuinkantoor Rijswijk 600 x 450 cm.

Modern tuinkantoor van hout door Jaro Houtbouw

In Rijswijk is een modern tuinkantoor van hout gebouwd. Het houten tuinkantoor is uitgevoerd met gevelbekleding van cederhout, deze stijlvolle en duurzame gevelbekleding wordt vaak door ons verwerkt als gevelbekleding. Het tuinkantoor in Rijswijk is geplaatst over de complete breedte van de achtertuin. Door een tuinkantoor te bouwen, is het mogelijke geconcentreerd en rustig te werken aan huis. Bouw ook een houten tuinkantoor en geniet van uw eigen werkruimte in de tuin!

 

Breedtemaat ca. 600 cm
Dieptemaat ca. 450 cm.

Vanaf: € 55.590,-


offerte AANVRAGEN


 

Houten kantoorruimte van cederhout met plat dak    Sfeervolle inrichting van tuinkamer op maat in achtertuin

 

Bouw ook een kantoor in de tuin

Een tuinkantoor bouwen is eenvoudiger dan u denkt! Het houten tuinkantoor wordt door Jaro Houtbouw compleet geproduceerd in onze fabriek te Apeldoorn. De prachtige constructie, bestaande uit prefab gevelwanden, wordt dankzij onze unieke werkwijze in korte tijd opgebouwd. Het compleet geïsoleerde tuinkantoor kan hierdoor direct in gebruik genomen worden. Ook een kantoor in de tuin bouwen? Volg het voorbeeld op uit Rijswijk en bouw met de specialist en houten tuinkantoor!

 

Afwerking onderzijde overstek van tuinkantoor met spots    Kantoor in achtertuin uitgevoerd met riante schuifpui

 

Een functionele indeling voor uw tuinkantoor van hout

Het is belangrijk dat uw tuinkantoor functioneel wordt ingedeeld en past binnen de stijl van uw achtertuin. Daarbij richten wij ons sterk op de duurzaamheid van uw kantoorruimte en is een gedegen fundament voor uw tuinkantoor van hout onmisbaar. Ook hoge isolatiewaarden en onderhoudsarme kozijnen zijn speerpunten van Jaro Houtbouw! Geen mogelijkheid om elektronische voorzieningen aan te brengen in het tuinkantoor? Geen probleem, wij helpen u van A tot Z en kunnen ook hierin voorzien!

 

Houten tuinkantoor achter in de tuin te Rijswijk    Kantoor van hout in de tuin, uitgevoerd met plat dak

 

Neem vrijblijvend contact op met Jaro Houtbouw en bouw een eigen tuinkantoor!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD HOUTEN TUINKANTOOR IN RIJSWIJK