• Home
  • Maatwerk oplossingen
  • Schuur op maat

Houten schuur op maat!

Bent u op zoek naar meer bergruimte, ruimte voor uw hobby of andere werkzaamheden? Bouw een houten schuur op maat, helemaal volledig naar wens. Kies voor de uitstraling zoals u het voor ogen heeft en geniet al op korte termijn van een geïsoleerde en duurzame schuur op maat. Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusief maatwerk. Zo is het mogelijk om de schuur uit te voeren met een overkapping of veranda zodat u er op meerdere manieren optimaal van kunt genieten.

  

Houten schuur in Zeeuwse stijl   Zijaanzicht van schuur in Zeeuwse stijl

Op maat gemaakte schuur in Serooskerke

  

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Een schuur van hout met zadeldak of plat dak?

Zelf een houten schuur bouwen of laat u het liever doen? De voordelen die u heeft bij de bouw van een eigen schuur, bieden wij u ook! Bij het bouwen van een eigen schuur kunt u zelf de indeling en uitstraling bepalen. Echter, ook bij Jaro Houtbouw is dit mogelijk! Wij leveren namelijk alleen maar schuren op maat. Van een schuur met zadeldak, tot een houten schuur met mansardedak of plat dak.

 

Houten aanbouwgarage op maat gemaakt in Elburg   Landelijke houten schuur met dubbele draaipoort aan voorzijde

Schuur op maat tegen stadsmuur in Elburg

  

Uw schuur van hout uit eigen fabriek

In de fabriek te Apeldoorn, maakt Jaro Houtbouw alles op maat. Onze exclusieve vorm van maatwerk en unieke werkwijze zullen u doen verrassen. Doordat we beschikken over een eigen fabriek kunnen we ieder bouwwerk, en dus ook uw houten schuur, op maat maken. Wij doen dit in prefab houtskeletbouw waardoor uw schuur, dankzij efficiënt timmerwerk, in korte tijd wordt opgebouwd.

 

Ongeschilderde landelijke schuur   Geschilderde zwarte landelijke schuur van hout

Landelijke schuur op maat in Nijkerk

 

Voordelen van een schuur op maat 

Wij zijn ijzersterk in exclusief maatwerk, dat biedt u de kans om te kiezen voor heel veel voordelen! Zo leveren wij ook de beste dakbedekking voor uw schuur op maat, behoord aftimmerwerk tot de mogelijkheden en bieden we u diverse kozijnen!

  • Voor welke dakbedekking kiest u? Worden het dakpannen, EPDM of toch een rieten kap?
  • Ook in de winter behaaglijk gebruik kunnen maken van uw schuur? Laat de schuur isoleren!
  • Gaat u het zelf aftimmeren, of laat u Jaro Houtbouw gipsplaten en sauswerk aanbrengen?
  • Houten kozijnen of kunststof kozijnen? Alles is mogelijk, van enkel glas tot HR++ beglazing!
  • Uw houten schuur voorzien van nutsvoorzieningen? Geen probleem voor Jaro Houtbouw!

Kortom: bouw een houten schuur op maat met Jaro Houtbouw en bepaal zelf de indeling, uitvoering en uitstraling! Aan de hand van uw wensen realiseren we samen een prachtig eindresultaat. Benieuwd naar onze projecten? Klik hier!

 

Houten garage met twee kantelpoorten en loungeruimte   Loungeruimte in garage die aansluit op de tuin

Schuur met overkapping in Dronten

  

Een houten schuur met overkapping

In Hattemerbroek is een houten schuur met overkapping geleverd. De prachtige constructie is uitgevoerd met een functionele carport en houten overkapping. Op de foto’s is zichtbaar dat het prachtige bouwwerk is uitgevoerd met ruimte voor de auto en ruimte voor ontspanning. In Dronten staat een garage met twee kantelpoorten aan de ene zijde en een overkapping met longeruimte die grenst aan de tuin. 

 

Houten carport met rode dakpannen en zwarte planken   Loungeruimte met een prachtig uitzicht bij houten schuur op maat

Houten schuur met overkapping in Hattemerbroek

 

Bouw een schuur op maat met Jaro Houtbouw

Hoeveel vierkante meter heeft u tot uw beschikking? Waar gaat u de schuur voor gebruiken? Allemaal belangrijke aspecten die u met onze adviseur gaat afstemmen om tot een perfect ontwerp te komen voor uw schuur op maat! Uw wensen staan centraal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u verrassen, bekijk hoe we te werk gaan (onze werkwijze) en bouw een houten schuur met Jaro Houtbouw.

 

Veranda als buitenverblijf bij houten schuur op maat   Houten schuur met plat dak en zadeldak

Houten schuur met overkapping in Heemskerk

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meteen advies aan voor uw schuur op maat en bespreek uw wensen met een van onze adviseurs.


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!