Bouw een houten gastenverblijf in de tuin met Jaro Houtbouw!

Westmaas
          Westmaas      
Woning Ter Aar
           Ter Aar          
Model Rijswijk
            Emst           
Woning Peize
             Peize          
Woning Wouwse Plantage
   Wouwse Plantage  

Bouw een houten gastenverblijf in de tuin en laat vrienden, familie of gasten sfeervol overnachten in een guesthouse van hout. De charme van hout in combinatie met de vakkundige afwerking van Jaro Houtbouw, maken het verblijf in een gastenverblijf van hout zeer aangenaam. Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van prachtige gastenverblijven, gerealiseerd in houtbouw. Doe hier inspiratie op en bouw een eigen gastenverblijf in de tuin. Aan de hand van uw wensen en ideeën kunnen we voor u een houten gastenverblijf bouwen.

 

Houten gastenverblijf bouwen achterin de tuin

Gastenverblijf type 'Castricum'

  

Laat uw droom uitkomen en bouw een eigen gastenverblijf van hout

Jaro Houtbouw bouwt ieder gastenverblijf van hout volledig op maat! Doordat we een gastenverblijf op maat bouwen, kunnen we uw droom laten uitkomen en het houten gastenverblijf uitvoeren zoals u wenst. U kunt bij ons kiezen uit diverse soorten hout, verschillende soorten dakbedekking en maatwerk-kozijnen! Daarbij is Jaro Houtbouw niet gebonden aan een bepaalde regio of provincie, wij bouwen door heel Nederland! Met trots laten we u enkele foto’s zien van een gastenverblijf op maat. Ieder houten gastenverblijf is geproduceerd en gemonteerd door Jaro Houtbouw.

 

Gastenverblijf met inpandige overkaping   Tuinstoelen op een vlonder met uitzicht over het water

 

Bouw een gastenverblijf en start uw eigen bed & breakfast

Wij realiseren uw gastenverblijf in houtskeletbouw. Het grote voordeel van deze houtbouw-methode, is dat we uw bed & breakfast of houten gastenverblijf in korte tijd kunnen opbouwen. Ondanks de vaak riante afmetingen van een royaal gastenverblijf, kunnen we de bouwtijd reduceren doordat we de meeste arbeid uitvoeren in onze eigen fabriek! Tijdens het productieproces in Apeldoorn, heten we u van harte welkom. Kom een kijkje nemen onder het genot van een bakje koffie en volg de productie van uw houten gastenverblijf op de voet.

 

Ervaren monteurs die een gastenverblijf bouwen   Een gastenverblijf van cederhout met dakpannen in een bosrijke omgeving

Gastenverblijf type 'Nutter'

 

Een gastenverblijf van Jaro Houtbouw: sneller gereed dan u verwacht!  

Als de productie van uw gastenverblijf is voltooid, kunnen wij de prefab wanden laden op de vrachtwagen en vervoeren naar de bouwplaats. Omdat er al veel is voorbereid in onze fabriek, zijn de monteurs maar kort bij u op de bouwplaats. Hierdoor zijn de kamers voor de eerste gasten sneller gereed dan u verwacht en kunt u de B&B runnen voor u het weet! Conclusie: terwijl Jaro Houtbouw het houten gastenverblijf produceert, isoleert en monteert, stromen de eerste boekingen voor uw luxe bijgebouw en eigen bed en breakfast al binnen.

 

Gastenverblijf op maat in Nieuwersluis

 

Waarop letten als u een gastenverblijf gaat bouwen?

Gaat u een kavel voor het gastenverblijf kopen, of bouwt een nieuw houten gastenverblijf in de tuin? Want, waarop moet u zoal letten, als u een eigen gastenverblijf gaat beginnen? Dat is een goede vraag, want er zijn verschillende aspecten waar u rekening meet dient te houden als u een eigen gastenverblijf wilt beginnen. Hieronder een aantal voorbeelden en de functie van Jaro Houtbouw hierin:

 

  • Controleer vooraf het bestemmingsplan. Mag u geen B&B bouwen? Dien dan een verzoek in voor het wijzigen van het bestemmingsplan.
  • Naast het bestemmingsplan, moet u misschien een bouwvergunning aanvragen voor het houten gastenverblijf. Wij kunnen u hierbij helpen.
  • Behalve de regels van de overheid, moet u bouwen volgens Bouwbesluit. Maakt u zich hierover geen zorgen: wij bouwen volgens Bouwbesluit.
  • Jaro Houtbouw ontzorgt! U ontvangt deskundig advies en hulp bij het ontwerp van een gastenverblijf. Wij helpen u bij het maken van keuzes.

 

Aanbouw gastenverblijf bij bestaande woning   Gastenverblijf van hout voor familie, vrienden en gasten

 

Ontwerp een houten gastenverblijf op maat

Er dient daarom goed nagedacht te worden over de indeling van een houten gastenverblijf op maat. Gasten moeten namelijk onbezorgd en comfortabel kunnen genieten in een houten guesthouse. Het gastenverblijf van hout gaan wij samen met u uitdenken, het ontwerp van een gastenverblijf stemmen we af op uw wensen en budget. Behalve de indeling en uitstraling, houden wij natuurlijk ook rekening met de isolatiewaarden, kiezen we voor de beste dakbedekking en maken we gebruik van de meest duurzame materiaalsoorten! Neem vandaag nog contact op als u een gastenverblijf wilt bouwen!

 

Inrichting gastenverblijf met uitzicht over de Binnenbedijkte Maas   Houten 'Bed & Breakfast' met rode dakpannen

Gastenverblijf type 'Westmaas'

  

Bouw een gastenverblijf van hout met Jaro Houtbouw en begin een eigen B&B. Neem via onderstaande knop contact op en laat u verrassen!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN RECREATIEWONING VAKANTIEWONING BOUWEN GASTENVERBLIJF BOUWEN MANTELZORGWONING BOUWEN CHALET OP MAAT