Mobiele mantelzorgwoning

Er is niets fijner dan uw oude dag op een fijne, vertrouwde plek te beleven. Wat is het heerlijk om uw ouders of een bekende op uw erf te verzorgen als hij/zij niet (meer) volledig zelfstandig kan wonen. Hiervoor is een mantelzorgwoning de perfecte oplossing. Dit is echter wel een dure investering, dit omdat er door verhuizen of andere omstandigheden de mogelijkheid bestaat dat het een te dure investering is. Wij hebben hier een oplossing voor, een verplaatsbare mantelzorgwoning. Deze wordt op een onderstel geplaatst en wordt in zijn geheel naar de locatie vervoerd. Hierdoor kan de mantelzorgwoning later gemakkelijk verkocht worden of naar een andere locatie vervoerd worden. De perfecte oplossing om uw ouders bij u op het erf oud te laten worden!

 

Verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort  Zijkant van verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort

 

Verplaatsbare mantelzorgwoning bouwen

Het bouwen van een verplaatsbare mantelzorgwoning wordt volledig prefab gedaan. Dit houdt in dat het bouwwerk volledig op maat gemaakt wordt, en met een vrachtauto naar uw locatie gebracht kan worden. De mobiele woning wordt op een onderstel geplaatst waardoor de mantelzorgwoning later makkelijk verplaatst kan worden. Door het gebruik van een verplaatsbare mantelzorgwoning kunt u na gebruik van de verplaatsbare mantelzorgchalet de woning weer verkopen of bij verhuizing de mantelzorgwoning meenemen. Hierdoor gaat uw investering nooit verloren!

 

Verplaatsbare mantelzorgwoning in Den Haag  Tekening van de mantelzorgwoning in Den Haag

 

Sleutelklare Mantelzorgwoning

De verplaatsbare mantelzorgwoningen van Jaro Houtbouw worden zo goed als sleutelklaar opgeleverd. De badkamer is gemonteerd en afgewerkt, er worden verschillende stroompunten aangebracht en de wanden en de plafonden zijn gesausd. Daarbij is er verlichting in de unit en een verwarmingsplaat in het plafond aangebracht. Het interieur van de woning is aan de klant zelf. 

 

Verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst  Slaapkamer van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst

 

Meer weten over verplaatsbare mantelzorgwoningen? Neem contact op met de houtbouwer van Nederland en laat een mobiele mantelzorgwoning bouwen!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!