• Home
  • Verplaatsbare mantelzorgwoning

Verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort

 Voorkant van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort

De prachtige mantelzorgwoning is van alle gemakken voorzien, dit is door zijn functie ook nodig. Door zijn bekleding van thermisch gemodificeerd krijgt de woning een geweldige uitstraling. Jaro Houtbouw levert alle woningen geheel op op maat. Hierdoor kan er aan alle wensen van de klant worden voldaan. We gaan voor het beste resultaat!

 

Breedtemaat ca. 900 cm.

Dieptemaat ca. 350 cm.


Vanaf: € 45.000,-


offerte AANVRAGEN


 Plattegrond van de mantelzorgwoning in Amersfoort     Sfeerimpressie van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort

 

De mantelzorgwoningen worden door Jaro Houtbouw geheel naar wens van de klant ontworpen. Eerst gaan we rond de tafel om al uw wensen te bespreken, als deze in kaart zijn gebracht gaan we over tot het maken van een ontwerp. Is deze geheel naar wens dan gaan we over tot het realiseren van de woning. Dit wordt gedaan door zeer ervaren personeel en we maken gebruik van de beste materialen. Door goed materiaal te gebruiken kunnen we de duurzaamheid verhogen en garanderen. 

 

 Interieur van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort     Woonkamer van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort

 

Deze mantelzorgwoning is verplaatsbaar, we plaatsen de woning op een onderstel, hierdoor kan de woning elk moment verplaatst worden. Dit maakt het kopen van een mantelzorgwoning goedkoper en makkelijker. De investering bent u nooit kwijt door een plotselinge verhuizing of iets dergelijks. Een echte aanrader! 

 

 Overzicht van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort     Zijkant van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Amersfoort

 

Deze verplaatsbare mantelzorgwoning past door zijn natuurlijke uitstraling perfect thuis in zijn omgeving, de woning is uitgevoerd met een veranda en een berging. Hierdoor ontstaat er ruimte om in de zomer heerlijk te zitten en ook een ruimte om fietsen of iets anders op te bergen, kortom deze woning is van alle gemakken voorzien!

 

 

Ook een verplaatsbare mantelzorgwoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!