Bouw een houten tuinkamer en geniet optimaal van het buitenleven!

Houten tuinkamer bouwen zodat u het hele jaar kunt genieten van het buitenleven? Wij leveren iedere houten tuinkamer op maat, hierdoor kunnen we uw wensen optimaal vervullen. Gaat uw wens uit naar een geïsoleerde tuinkamer van hout? Moet de winterkamer aan uw woning gebouwd worden? Jaro Houtbouw is de specialist in prefab bouwen en exclusief maatwerk, waardoor iedere uitvoering en afmeting mogelijk is!

 

Genieten van de tuin en het buitenleven met tuinkamer   Aanbouw tuinkamer in Burgerbrug

 


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Aanbouw- en vrijstaande houten tuinkamers

Bij Jaro Houtbouw kunt u inspiratie opdoen voor een exclusieve houten tuinkamer. Onze tuinkamers van hout worden volledig op maat gemaakt, waardoor iedere afmeting en uitstraling gerealiseerd kan worden. Op de foto’s ziet u een aanbouw tuinkamer in Burgerbrug en een vrijstaande tuinkamer in Haarlem. U kunt met Jaro Houtbouw dus een houten tuinkamer aan huis bouwen of een winterkamer van hout in de tuin creëren. Kies ook voor de diversiteit van Jaro Houtbouw en realiseer een geïsoleerde winterkamer in de tuin, of bouw een houten tuinkamer aan uw woning!

 

Zwart geschilderde tuinkamer van hout achterin de tuin   Afwerking binnenzijde tuinkamer zoals u het wenst

 

Een houten tuinkamer op maat uit eigen fabriek

Iedere houten tuinkamer wordt op maat gemaakt in eigen fabriek, helemaal zoals onze klant het voor ogen had. De combinatie van glas en onze duurzame houten constructie uit eigen fabriek, creëren de uitstraling van een houten tuinkamer bij Jaro Houtbouw. Uw wens staat centraal bij het bouwen van een houten winterkamer in de tuin. Maak zelf de keuze voor het gewenste daktype, kies voor aluminium of kunststof kozijnen en bouw een tuinkamer aan huis of vrijstaand in de tuin.

 

Vrijstaande tuinkamer uit eigen fabriek   Tuinkamer aan huis in Almere

 

Loungen en hobbyen in een tuinkamer van hout

Waarvoor gaat u de tuinkamer van hout gebruiken? Geniet u gewoon van de rust, of gaat u knutselen en hobbyen? Want naast het loungen in een houten tuinkamer, kunt u er natuurlijk ook in schilderen. Het is belangrijk om te weten waar u het voor gaat gebruiken. Aan de hand van uw wensen kan onze adviseur u optimaal adviseren over de manier van isoleren, én kunnen we samen een keuze maken voor de beste materialen en kozijnen. Met deze werkwijze  hopen we samen tot een prachtig eindresultaat te komen, waarbij u uiteindelijk geniet van een tuinkamer op maat!

 

Bouw een tuinkamer met Jaro Houtbouw   Loungen in een tuinkamer op maat

 

Bouw een prefab tuinkamer met Jaro Houtbouw

Net als onze tuinateliers, kunnen we ook een prefab tuinkamer leveren. Doordat wij prefab gevelwanden produceren in eigen fabriek, kunnen we efficiënt en snel bouwen op de bouwplaats. We kunnen ook een compleet prefab winterkamer aanleveren. Kortom: bij de bouwmethode van Jaro Houtbouw geniet u al in korte tijd van een eigen houten tuinkamer. Naast ons specialisme voor prefab bouwen, kunnen we uw winterkamer aan de binnenzijde afwerken zoals u het wenst en passen we de materialen toe die u uitkiest.

 

Duurzame winterkamer in de tuin   Prefab gevelwanden bij tuinkamer op maat in Haarlem

 

Tuinkamer bouwen in de tuin of aan uw woning? Laat ons weten waar uw wens naar uit gaat en bouw een houten tuinkamer met Jaro Houtbouw!

ATELIER BOUWEN TUINKANTOOR BOUWEN  SCHILDERSATELIER PRAKTIJKRUIMTE IN DE TUIN  HOUTEN TUINKAMER