• Home
  • Eikenhout
  • Eiken orangerie

Een stijlvol buitenverblijf bouwen? Bouw een eiken orangerie!

Op zoek naar een orangerie, een tuinkamer met veel glas of een stijlvol buitenverblijf in Engelse stijl? Bouw samen met Jaro Houtbouw een eiken orangerie! Een orangerie van eikenhout kunt u gebruiken als atelierruimte, theehuisje of sfeervolle buitenkamer. Jaro Houtbouw levert alleen maar maatwerk, waardoor u de eiken orangerie volledig naar wens kunt laten produceren. Bepaal zelf de indeling en uitstraling van uw buitenverblijf!

 

Eikenhouten buitenverblijf in de tuin met veel glas

 

Een geïsoleerd buitenverblijf in de vorm van een eiken orangerie 

Met een eiken overkapping in de tuin, voorzien van glaswanden, kunt u een stijlvolle orangerie creëren. Het prachtige buitenverblijf kunt u ook isoleren, zodat u ook in de wintermaanden kunt genieten van een goed geïsoleerd buitenverblijf in de vorm van een eiken orangerie. De geïsoleerde ruimte in uw achtertuin is de plek om heerlijk tot rust te komen of misschien zelfs in te richten als compleet tuinkantoor.


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Sfeervolle buitenkamer als orangerie van eikenhout   Dak detail eiken overkapping met zinken kraal

 

Een luxe toevoeging aan uw tuin

Op zoek naar een luxe toevoeging aan uw tuin? Bouw een eiken orangerie met Jaro Houtbouw. Vroeger kocht met een luxe orangerie voor in de tuin. De oranjerieën bestaan hoofdzakelijk uit glas, eigenlijk een chique tuinkas voor exotische kamerplanten. Ook ‘Engelse serre’ en ‘winterkamer’ zijn benamen voor onze oranjerieën. De stalen kozijnen of glazen schuifwanden kunnen we uitvoeren in de afmeting die u wenst!

 

Een luxe orangerie voor in de tuin van eikenhout   Foto van de binnenzijde in eiken orangerie met glas

 

Een oranjerie met rieten kap

Naast de materialen staal, veel glas en hout, kan ook de dakbedekking in het oog springen bij een eiken oranjerie. Wat te denken van een buitenverblijf in de tuin met een rieten kap. De rieten dakbedekking is een kers op de taart bij uw houten orangerie in de tuin. Behalve de prachtige uitstraling, is riet van nature isoleren en is het uiterst duurzaam. Ook een oranjerie bouwen met Jaro Houtbouw? Neem vrijblijvend contact op!

 

Oranjerie in de tuin uitgevoerd met rieten kap

 

 

Bouw een eiken orangerie als buitenverblijf

Bent u overtuigd? Bouw dan samen met Jaro Houtbouw een eiken orangerie als buitenverblijf in de tuin. Door een orangerie met veel glas en eikenhout te bouwen, geniet u van een exclusief onderkomen in de tuin waar u heerlijk tot rust kan komen. Neem vandaag nog contact op met Jaro Houtbouw en bouw een orangerie van eiken!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!