Prefab bouwen en exclusief maatwerk

Bij ‘prefab’ denkt u wellicht aan kant-en-klaar, en als u denkt aan kant-en-klaar denkt u aan snel! Inderdaad, wij kunnen snel bouwen, doordat we prefab bouwen! Naast snel en efficiënt bouwen, bouwen we ook op maat! Kort gezegd zijn wij de specialist in prefab houtbouw en exclusief maatwerk! Bekijk op deze pagina unieke foto’s van deze bouwmethode en realiseer ook een houten huis, chalet van hout of atelier in de tuin.

 

Prefab houtbouw en exclusief maatwerk bij Jaro Houtbouw   Prefab houtskeletbouw met de kraan

Prefab bouwen in Hoofddorp

 

Prefab elementen uit eigen fabriek

Voor de bouwmethode: prefab bouwen, hebben we een duidelijke visie binnen Jaro Houtbouw. Onze werkwijze bestaat uit het fabriceren van prefab elementen in onze fabriek te Apeldoorn. Doordat we de elementen prefab produceren in eigen fabriek, kunnen we op de bouwplaats snel schakelen en ieder bouwwerk in mum van tijd opbouwen. Ook hebben we de mogelijkheid om complete prefab units te plaatsen (zie foto's).

 

Prefab unitbouw uit de fabriek te Apeldoorn   Prefab bouwen door middel van prefab units

Prefab unit: receptiegebouw in Scharendijke

  

Prefab bouwen en exclusief maatwerk

Doordat we prefab bouwen, kunnen we ieder bouwwerk dat wij produceren en opbouwen in houtskeletbouw, snel opleveren. Dit grote voordeel geeft voor veel klanten de doorslag om te kiezen voor prefab houtbouw. Daarbij leveren wij u alleen maar maatwerk! Wij kunnen het dus maken zoals u het wenst. Prefab bouwen en het leveren van exclusief maatwerk is onze specialiteit.

 

Prefab bouwen en exclusief maatwerk met Jaro Houtbouw   Een complete houtskeletbouw woning door prefab te bouwen

Prefab bouwen in Elspeet

 

Mogelijkheden bij prefab bouwen

Er is veel mogelijk als u kiest voor prefab bouwen met Jaro Houtbouw. Doordat we exclusief maatwerk leveren, kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden als het gaat om: het afwerkingsniveau, de gevelbekleding, het plaatsen van de kozijnen etc.

 

  • Bepaal bij prefab bouwen zelf het afwerkingsniveau! Kiest u voor gipsplaten of houten beplating als binnenafwerking van het houtskeletbouw?
  • Kiest u bij prefab bouwen voor duurzame houten gevelbekleding, of laat u na plaatsing een gemetselde muur metselen om de prefab wanden?
  • Gaat u de prefab elementen uitvoeren met dampopen en natuurlijk isolatiematerialen of kiest u ervoor om het zelf te isoleren?
  • Moeten de prefab elementen in eigen fabriek reeds worden voorzien van voorzieningen voor installaties, of kunt u dit zelf voorzien?
  • Waar wenst u de kozijnen? In de prefab wanden van het houtskeletbouw kunnen wij de kozijnen tenslotte aanbrengen waar u wenst!

 

Prefab rietgedekte woning in bergen   Rietgedekte woning in Bergen

Prefab bouwen in Bergen

 

Zoals u kunt zien, er is veel mogelijk als u kiest voor prefab houtbouw! Ook prefab bouwen? Neem vrijblijvend contact op!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTSKELETBOUW ENERGIENEUTRAAL BOUWEN DAMPOPEN BOUWEN AARDBEVINGSBESTENDIG BOUWEN PREFAB BOUWEN