• Home
  • Casco woning in Elspeet

Casco woning in Elspeet

Casco woning Elspeet

Op deze pagina ziet u het resultaat van een casco woning in Elspeet. Het complete houtskeletbouw is geproduceerd en geplaatst door Jaro Houtbouw. De casco woning is naderhand voorzien van gevelmetselwerk, waarover nog keimwerk wordt aangebracht. Keimwerk is een speciale muurverf voor metselwerk, het biedt een langdurige bescherming en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het keimwerk voor de casco woning in Elspeet wordt uitgevoerd in de kleur wit.

 

Breedtemaat ca. 1450 cm
Dieptemaat ca. 650 cm.

Vanaf: € 148.950,-


offerte AANVRAGEN


 

Casco woning van hout in Elspeet

 

Casco woning wordt uitgetekend door bouwkundig tekenaar    Binnenkomst hout bij productie in Apeldoorn

 

Een casco woning dampopen bouwen

Het unieke aan deze houten woning is dat deze woning is uitgevoerd met een dampopen bouwsysteem. De houten gevelwanden zijn voorzien van een moderne vorm van isolatie. Er is, na het plaatsen van het complete casco, cellulose ingeblazen. Cellulose is een duurzaam, relatief goedkoop en goed isolerend materiaal dat bestaat uit papiervlokken. Klik hier voor meer informatie over cellulose en dampopen bouwen.

 

Timmerman productie in Apeldoorn van Jaro Houtbouw    Houtskeletbouw wanden voor woning in Elspeet

 

Fundering houten huis in Elspeet    Steigers rondom nieuw te bouwen casco woning

 

Gezond leefklimaat in een casco woning van hout

Een houten casco woning van hout heeft veel voordelen! Denk bijvoorbeeld aan het gezonde leefklimaat binnen uw woning. De basis van de constructie is namelijk van natuurlijke materialen. Door een natuurlijke vochtregulering wordt de warmte in de zomer gereduceerd en zal het de winterkoude buitenhouden. Dit scheelt weer in de stookkosten en is beter voor het milieu. Tot slot kunnen we u melden dat natuurlijke isolatiematerialen als cellulose en houtvezelisolatie sterke geluidsabsorberende eigenschappen hebben.

 

Montage houtskeletbouw wanden bij casco woning in Elspeet    Plaatsen gevelwanden houten woning met rieten kap

 

Voorzijde houten huis in Elspeet gebouwd door Jaro Houtbouw    Houten woning met bijgebouw in Elspeet

 

Waarom een houten casco van Jaro Houtbouw?

Een houten woning biedt u vele voordelen. Het maken van een keuze voor een complete woning of houten casco is hierdoor makkelijker dan u denkt. Hout is duurzaam, sterk, CO² vast en energievriendelijk! Daarbij mogen we de sfeervolle eigenschappen van hout natuurlijk niet vergeten. Een houten casco kunt u, net als in Elspeet (en Ermelo), voorzien van een gemetselde schil. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

 

Woning en bijgebouw in Elspeet door Jaro Houtbouw    Stijlvolle rieten kap bij casco woning in Elspeet

 

Ook een casco woning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN IN UITVOERING CASCO WONING IN ELSPEET