• Home
  • Onze werkwijze

Onze werkwijze

Hoe gaat Jaro Houtbouw te werk? Dat hopen we u op deze pagina in het kort te kunnen vertellen. Allereerst kunnen we wel stellen dat onze werkwijze zeer uniek is. Met een eigen fabriek, onze ervaren timmerlieden en deskundige kennis op het kantoor komt deze unieke werkwijze tot stand. Vanuit Apeldoorn kunnen we, door het gebruik van duurzame materialen en onze werkwijze, exclusief en stijlvol maatwerk leveren. Hierdoor leveren wij zeer diverse bouwwerken, uitgevoerd in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen.

 

Van ontwerp tot realiteit!

U krijgt de mogelijkheid al uw wensen en ideeën te bespreken. De adviseur geeft u advies op basis van de woonomgeving, de beschikbare ruimte, de stijl, uw persoonlijke wensen en het budget. Misschien heeft u zelf een schets gemaakt of is er reeds een duidelijke tekening van uw wensen. We zien deze bruikbare informatie graag tegemoet. Nog geen tekening? Wij helpen u erbij!

 

Bespreek hier uw wensen en ideeën met Jaro Houtbouw   Tekening houten woning door bouwkundig tekenaar

  

Start productie!

Na het aanbieden en overeenkomen van een offerte, zal onze tekenaar een duidelijke en professionele tekening maken. De tekening wordt ter controle bij u neergelegd. Het is dan nog mogelijk eventuele wijzigingen te laten aanbrengen. Wanneer u akkoord gaat met de tekening, is het ontwerp definitief. Als ook de vergunningen rond zijn start Jaro Houtbouw de productie.

 

Levering houten materialen voor Jaro Houtbouw   Maatwerk uit eigen fabriek | Jaro Houtbouw

 

Het prachtige eindresultaat

De levertijd en productie van het uw houten schuur, woning op maat of duurzame overkapping verschilt per ontwerp. Onze projectleider houdt u hierin op de hoogte en maakt met u een afspraak over de levering en plaatsing van het bouwwerk. Vervolgens komen onze ervaren monteurs om het prachtige eindresultaat bij u in de tuin, aan huis of op de bouwkavel te realiseren!

 

Gereed maken fundament nieuw te bouwen houten bouwwerk   Montage houten woning door Jaro Houtbouw trekt bekijks

 

Houten bijgebouwen en recreatiewoningen

Kom vrijblijvend langs in Apeldoorn en maak van dichtbij kennis met ons team en de werkwijze van Jaro Houtbouw. Verken onze website en doorloop onderstaande productgroepen. Wij produceren houten huizen, bijgebouwen, tuinateliers en recreatiewoningen!

 

Klik hier voor meer houten huizen
     Houten huizen   
Klik hier voor meer houten chalets
     Houten chalets   
Klik hier voor meer houten tuinateliers

 Houten tuinateliers

Klik hier voor meer houten schuren
    Houten schuren  
Klik hier voor meer houten veranda's
  Houten veranda's