• Home
  • Schuur bouwen

Houten schuur bouwen? Wij leveren maatwerk!

Geen plek voor uw tuingereedschap? Nog steeds geen werk- of hobbyruimte? Laat ons een houten schuur bouwen en realiseer de ruimte die u nu mist. Een houten schuur bouwen kan ingewikkeld zijn, maar dat is het niet als u kiest voor de maatwerkmogelijkheden van Jaro Houtbouw. Door onze unieke werkwijze en rijke ervaring in het bouwen van een schuur op maat, komen we samen tot een prachtig eindresultaat!

 

Landelijke schuur in Elburg met oud-Hollandse pan   Detailfoto houten deur in op maat gemaakte schuur

Houten schuur in Elburg

  

Bouw een houten schuur op maat met Jaro Houtbouw

Een nieuwe houten schuur bouwen is niet alleen handig, maar ook mooi! In dat opzicht doet u een goede investering als u Jaro Houtbouw een houten schuur laat bouwen: het is een blijvende waarde verhoging voor uw woning. U kunt kiezen voor eenvoud of luxe. Laat u alles nagelen en kiest u voor keramische dakpannen, of kiest u liever voor een houten schuur op maat met eiken pen-en-gatverbindingen en riet als dakbedekking? Creëer de uitstraling zoals u het wenst en laat ons de perfecte schuur bouwen!

 

Kleine schuur op maat met rode dakpannen   Maatwerkschuur uit eigen fabriek

Houten schuur in Bussum

 

Houten schuur met golfplaten op het dak   Zijaanzicht schuur met authentieke uitstraling

Schuur op maat in Stoutenburg

  

Wij ontzorgen u bij de bouw van een houten schuur

Is uw houten schuur toe aan vervanging? Ziet u op tegen het slopen van de oude schuur en het uitdenken en bestellen van een nieuwe schuur van hout? Jaro Houtbouw levert deskundig advies en heeft ervaring in het slopen van een houten schuur, het aanbrengen van de perfecte fundering en is bekend met het aanbrengen van nutsvoorzieningen. Doordat we deze zaken allemaal in eigen beheer kunnen uitvoeren, kunnen we u optimaal ontzorgen en zijn wij de ideale partij die uw houten schuur bouwen!

 

Houten schuur in Wormerveer uitgevoerd met unieke veranda   Houtbouw schuur met schaaldelen als gevelbekleding

Schuur in Wormerveer

 

Tips voor de bouw van een houten schuur op maat

Heeft u vragen over het bouwen van een schuur op maat? Weet u niet welk fundament u toe moet passen of heeft u moeite met de indeling. Onze deskundige adviseurs weten alles over een houten schuur op maat en kunnen u hierin advies verlenen. Laat ons een houten schuur bouwen en kom achteraf niet voor verrassingen te staan!

 

Schuur in de tuin bouwen met Jaro Houtbouw   Zwarte schuur met golfplaten

Houten schuur in Zuidwolde

  

Houten schuur met zadeldak en zoldervloer   Schuur achterin de tuin met houten draaipoort

Schuren in Duiven en Beetsterzwaag

  

Op zoek naar een houten schuur? Wij bouwen uw houten schuur maat! Neem contact op en bespreek uw wensen.


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!