• Home
  • Maatwerk oplossingen
  • Bouwen in Amsterdam

Bouwen in Amsterdam? Wij leveren maatwerk!

Uw woning uitbreiden, aanbouwen of in de tuin bouwen in Amsterdam? Wij zijn het bouwbedrijf voor bouwen in Amsterdam waar u naar zoekt! Als houtbouwer zijn we gespecialiseerd in prefab bouwen, aan- en uitbouwen. Bekijk onderstaand bijvoorbeeld de foto’s van ons unieke project in Amsterdam, waar we een hotel mochten uitbreiden. De complete hotelkamers zijn prefab ‘opeengestapeld’.

 

Bouwen in Amsterdam   Bouw in Amsterdam met Jaro Houtbouw!   Aanbouwen in Amsterdam? Jaro Houtbouw!

 

Prefab bouwen in Amsterdam

Jaro Houtbouw is de specialist in prefab bouwen. Deze aanbouw in Amsterdam is hiervan weer een prachtig voorbeeld. Een bestaand hotel in Amsterdam is voorzien van een uitbouw. De houten aanbouw in de vorm van prefab units dienen als extra kamers. Het hotel is in korte tijd uitgebouwd in Amsterdam, daar waar bepaalde tuinen en straten soms moeilijk bereikbaar zijn.

 

Prefab bouwen in Amsterdam   Aanbouw als prefab units in Amsterdam

 

Amsterdam: soms lastig bereikbaar

Mocht u al eens een bezoek hebben gebracht aan onze prachtige hoofdstad Amsterdam, dan kunt u beamen dat de stad soms lastig bereikbaar is. Hierbij doelen we op de bereikbaarheid van straatjes en (achter)tuinen. Want, doordat een tuin in Amsterdam soms lastig bereikbaar is, wordt het aanbouwen en uitbouwen in Amsterdam voor verschillende bouwbedrijven en aannemers lastig gemaakt.

Echter, door de ruime ervaring en unieke manier van bouwen, komt Jaro Houtbouw op iedere plaats waar u maar wil bouwen in Amsterdam. Of dit nu met een hijskraan moet, of dwars door uw woning. Jaro Houtbouw is de specialist voor bouwen in de tuin of aan huis in Amsterdam.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Een aanbouw in Amsterdam van hout | Prefab en snel   Uitbouwen en aanbouwen in Amsterdam

 

Bouwen in Amsterdam kan prefab en snel!

Ondanks de geringe ruimtes, de drukte en regelgeving waar men rekening mee moet houden tijdens het bouwen in Amsterdam, kunnen wij prefab en snel bouwen. Jaro Houtbouw heeft al meerdere projecten gerealiseerd in Amsterdam. Wij produceren alles prefab in eigen fabriek: van een geïsoleerd tuinkantoor tot een complete aanbouw bij dit hotel in Amsterdam.

 

Prefab en snel bouwen in Amsterdam

Atelier in Amsterdam

 

Aanbouwen of vrijstaand in de tuin te Amsterdam

We kunnen voor u aan huis bouwen of een bijgebouw of atelier vrijstaand in de tuin bouwen te Amsterdam. Jaro Houtbouw helpt u in het gehele traject. Het realiseren van de fundering, het produceren van prefab houtskeletbouw in eigen fabriek en het monteren van uw bijgebouw of aanbouw in Amsterdam. Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van houtbouw en bouwen in de achtertuin te Amsterdam? Neem contact op en laat ons bouwen net als de uitbouw aan het hotel in de hoofdstad van Nederland.

 

Vrijstaand in de tuin bouwen te Amsterdam

Atelier in Noord-Amsterdam

 

Woonboot bouwen in Amsterdam

Naast de ateliers, diverse woninguitbreidingen en een uitbouw bij een hotel in Amsterdam, is er zelfs een woonboot gebouwd! De woonboot, ook wel woonark genoemd, staat in de buurt van Amsterdam: Watergang. Het prachtige houten bouwwerk is geproduceerd in onze fabriek en uit prefab elementen opgebouwd. Zoals u kunt zien: de diversiteit en expertise van Jaro Houtbouw is enorm. Op zoek naar een bouwbedrijf en/of aannemer in Amsterdam? Neem vandaag nog contact op!

 

Bouwen in Amsterdam met Jaro Houtbouw   Woonboot in Amsterdam met houten gevelbekleding

Woonboot in Amsterdam

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!