Mantelzorgwoning bouwen in de tuin? Wij zijn de specialist!

Bent u al enige tijd op zoek naar een mantelzorgwoning voor in de tuin? Wij leveren iedere houten mantelzorgwoning op maat en bouwen al jaren door heel Nederland houten mantelzorgwoningen in de tuin. Jaro Houtbouw levert alleen maar duurzaam en exclusief maatwerk voor iedere houten mantelzorgwoning. Er zijn diverse mantelzorgwoningen gebouwd, uitgevoerd in verschillende vormen en afmetingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw mantelzorgwoning in de tuin? Maak vrijblijvend een afspraak en laat ons uw houten mantelzorgwoning bouwen!

 

Nieuwe mantelzorgwoning geplaatst in Nederland   Woonkamer van mantelzorgwoning te Mariënheem

Mantelzorgwoning type 'Mariënheem'


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Zorg verlenen in een houten mantelzorgwoning

Het bouwen van een mantelzorgwoning komt steeds vaker voor! De overheid stimuleert deze vorm van zorgverlening in een mantelzorgwoning door burgers onder elkaar. Als u besluit om voor uw (schoon)ouders, een ander familielid of een bekende te zorgen, betekent dat veel voor u. Afhankelijk van de situatie moet u zorg verlenen en continu klaar staan voor de ander. Komt het bouwen van een mantelzorgwoning voor in uw gedachten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Een houten mantelzorgwoning bouwen in de tuin is met Jaro Houtbouw al op korte termijn haalbaar.

 

Tevreden klanten van een mantelzorgwoning op maat   Zwart geschilderde mantelzorgwoning in Heerhugowaard

Tevreden klanten bij mantelzorgwoning in Heerhugowaard

  

Comfortabel zorg verlenen in een houten mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is beslist niet zomaar een houten tuinhuis. Integendeel, Jaro Houtbouw heeft een doordacht concept voor de mantelzorgwoning zodat u comfortabel zorg kunt verlenen. Wij bouwen een mantelzorgwoning op maat, behaaglijk uitgevoerd, vervaardigd uit duurzame materialen. De mantelzorgwoning wordt goed geïsoleerd, zodat niet alleen warmte en kou, maar ook geluiden buiten blijven. De mantelzorgwoning maken we zo compleet als u wilt, met een toilet, een badkamer en alle denkbare installaties.

 

Houten mantelzorgwoning met dakpannen in de achtertuin   Een lange oprijlaan met aan het einde een mantelzorgwoning achter het ouderlijk huis

Mantelzorgwoning type 'Leersum'

 

Mantelzorg verlenen nabij het ouderlijk huis

Zorg ontvangen in uw eigen mantelzorgwoning en mantelzorg verlenen dichtbij uw eigen huis? Een zorgchalet kunt u plaatsen in diverse omgevingen, maar het belangrijkste is dat het een vertrouwde omgeving is. Een ruimte waar u kunt genieten van uw oude dag, of een ruimte waar u liefdevol zorg kunt verlenen aan uw kind, familielid of vriend. Jaro Houtbouw maakt iedere mantelzorgwoning op maat en dichtbij het ouderlijk huis als u dat wenst. Aan de hand van uw wensen realiseren we samen een behaaglijk onderkomen.

 

Sfeervolle inrichting met een houten werkbank als kookeiland   Aanbouw van hout in Nieuwersluis, uitgevoerd met oud-Hollandse pannen

Voorbeeld mantelzorgwoning 'Nieuwersluis'

 

Zelfstandig wonen in een mantelzorgwoning

Het is prettig als u uw privacy behoudt. Ook voor degene die u verzorgt, is het waardevol om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven. Zeker als de zorg nog niet urgent en intensief is. Als u naast uw eigen woning een mantelzorgwoning laat bouwen, heeft u in dat opzicht de ideale oplossing en kunt u zelfstandig blijven wonen. Een houten mantelzorgwoning kan gewoon achterin in uw tuin geplaatst worden. De overheid is over het algemeen soepel in het verlenen of ontheffen van een vergunning. Check de actuele wet- en regelgeving bij uw gemeente (wij kunnen dit ook voor u doen!) en ontdek of u een mantelzorgwoning mag bouwen.

 

Cederen mantelzorgwoning met rode dakpannen in Amstelveen   Mantelzorgwoning van cederhout met een dubbele deur en twee ramen

Mantelzorgwoning type 'Amstelveen'

  

Een gelijkvloerse mantelzorgwoning op maat

Bent u van plan om mantelzorg te gaan verlenen, of bent u hulpbehoevend en toe aan een mantelzorgwoning op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Jaro Houtbouw en laat ons uw mantelzorgwoning bouwen. Met onze ervaring en unieke werkwijze, kunnen we u snel voorzien van een comfortabele mantelzorgwoning. Omdat alle ruimtes gelijkvloers zijn, kunnen we de mantelzorgwoning eenvoudig rolstoelvriendelijk maken. Dat is een groot voordeel van een mantelzorgwoning op maat, hierdoor kunt u zelfstandig blijven wonen!

 

Een zorgwoning van hout in de tuin met aanbouw   Een woning om mantelzorg in te verlenen, geplaatst in de tuin

Mantelzorgwoning type 'Leersum'

 

Meer weten over exclusieve mantelzorgwoningen? Neem contact op met de houtbouwer van Nederland en laat een mantelzorgwoning bouwen!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN RECREATIEWONING VAKANTIEWONING BOUWEN  GASTENVERBLIJF BOUWEN MANTELZORGWONING BOUWEN CHALET OP MAAT