• Home
  • Mantelzorgwoning in Leersum

Mantelzorgwoning in Oostkapelle

 

Vrijstaande mantelzorgwoning in de achtertuin

In Oostkapelle is een schitterende mantelzorgwoning geleverd. Een mantelzorgwoning is als het ware een compleet huis, wat achter het ouderlijk huis wordt geplaatst. Op deze manier is de mantelzorger altijd dichtbij. Jaro Houtbouw levert maatwerk en heeft een eigen fabriek tot haar beschikking, op deze manier kunnen we het volledig naar wens uitvoeren. De sierlijke woning in Oostkapelle is uitgevoerd met een zadeldak, voorzien van rode keramische dakpannen inclusief stijlvolle gevelpannen. Het hemelwater vangen we op in de zinken mastgoot, welke is aangesloten op het riool onder de grond.

 

Breedtemaat ca. 450 cm
Dieptemaat ca. 800 cm.

Vanaf: € 58.500,-


offerte AANVRAGEN

 

Mantelzorgwoning in de achtertuin gebouwd door Jaro Houtbouw    Houten mantelzorgwoning in de tuin achter het ouderlijk huis

 

Onze mantelzorgwoningen zijn van alle gemakken voorzien

Zeker als de woning wordt gebruikt voor mantelzorg, is het belangrijk dat de mantelzorgwoning volledig naar wens wordt ingericht. Wij passen uw houten mantelzorgwoning zo aan dat het helemaal naar wens is en van alle gemakken is voorzien. Indien er sprake is van rolstoelgebruik, zorgen wij er natuurlijk voor dat de houten mantelzorgwoning rolstoelvriendelijk is. In goed overleg met onze klant komt een perfecte indeling tot stand, net als bij het project in Oostkapelle!

 

Wonen in een mantelzorgwoning achter in de tuin    Houten mantelzorgwoning op maat achterin de tuin

 

 

Voorzijde houten mantelzorgwoning met rode dakpannen en een zinken dakgoot     

Mantelzorgwoning op maat bouwen? Neem vandaag nog contact op met de specialist!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD MANTELZORGWONING IN Oostkapelle