Energieneutraal bouwen met Jaro Houtbouw

Jaro Houtbouw streeft naar duurzame en energiezuinige houten woningen. Door ons te richten op energieneutraal bouwen worden er houten huizen met zeer lage energiekosten gerealiseerd. En, energieneutraal bouwen heeft de toekomst, want in 2020 moeten nieuw te bouwen huizen nagenoeg energieneutraal uitgevoerd worden. Met ‘energieneutraal’ doelt men erop, dat een woning net zoveel energie opwekt als het verbruikt.

 

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst   Bouw energiezuinig en ontvang subsidie

 

Energieneutraal bouwen voor een veilig en behaaglijk eindresultaat

In uw milieuvriendelijk en duurzaam houten huis tocht het niet, is het gelijkmatig warm en voelen de vloeren niet koud aan. Dit resulteert een in uiterst behaaglijk leefklimaat. Naast energieneutraal bouwen en energiezuinig denken, kunt u met Jaro Houtbouw dampopen bouwen. Door te kiezen voor ‘ademend’ bouwen, realiseert u een gezond binnenklimaat. Daarbij kunnen we brand- en geluidswerende voorzieningen treffen om het verblijf in uw houten huis nog veiliger en behaaglijker te maken.

 

Energieneutraal bouwen met Jaro Houtbouw   Tevreden klanten van energiezuinige houten huis

 

Bouw energiezuinig en ontvang subsidie

Kijkt u er naar uit om uw eigen huis te bouwen? Doe het energiezuinig en profiteer van de huidige subsidieregelingen. Jaro Houtbouw bouwt met duurzame materialen en kiest met u voor energiezuinige voorzieningen. Denk hierbij aan doordachte ventilatiesystemen, zonnepanelen en bijvoorbeeld een warmtepomp. Kortom: bouw energiezuinig met Jaro Houtbouw en kom met diverse voorzieningen in aanmerking voor subsidie. Op deze manier geniet u van nog meer voordeel in uw energiezuinige woning.

 

Duurzaam en energiezuinig huis in Elspeet   Een houten huis met zonnepanelen en dakpannen

Energiezuinige woningen van Jaro Houtbouw

 

Een warmtepomp voor uw energiezuinige woning 

Behalve zonnepanelen, de juiste beglazing, een gerenommeerde CV-ketel en andere energiezuinige voorzieningen in uw houten woning, kunt u dus ook kiezen voor een warmtepomp. Een warmtepomp haalt energie uit lucht of bodem en zet dit om naar warmte voor verwarming en tapwater. Op de foto’s ziet u een aardwarmtepomp, maar er zijn ook warmtepompen die warmte uit water of uit de lucht halen. Een aardwarmtepomp kan zowel binnen als buiten staan, een lucht-water warmtepomp staat altijd buiten.

 

Aardwarmtepomp in een houten huis   Aardwarmtepomp voor verwarming en tapwater

 

Bouwen volgens Bouwbesluit

Naast energiezuinige voorzieningen en doordachte isolatiesystemen, is het bij energieneutraal bouwen van belang dat we voldoen aan de bouweisen. Onze houten woningen worden in eigen fabriek geproduceerd en vervolgens gebouwd conform het huidige Bouwbesluit (2015). In het Bouwbesluit van 2015 is een norm opgenomen met de naam ‘Energie Prestatie Coëfficiënt’ (EPC). De norm is gesteld op een EPC-waarde van 0,4. Een houten huis van Jaro Houtbouw voldoet hieraan en daar zijn we trots op! Ook een energiezuinige woning bouwen volgens Bouwbesluit? Neem vandaag nog contact op en bouw met Jaro Houtbouw!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTSKELETBOUW ENERGIENEUTRAAL BOUWEN DAMPOPEN BOUWEN AARDBEVINGSBESTENDIG BOUWEN PREFAB BOUWEN